Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Black Opium Illicit Green Eau de Parfum

89,03
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Eau de Parfum 216709000200000

"SENSORIËLE HEROÏNE"

Op het toppunt van sensualiteit.
De Black Opium Eau de Parfum Illicit Green vrouw wordt gedreven door haar zintuigen en trekt ons mee in een feestelijke en olfactieve wereld onder groene neonlichten. Voor haar staat parfum gelijk aan plezier: klaar om het te durven, schudden en voelen, de hele nacht lang.

DE NIEUWE EXPERIMENTELE GEURENDE ENERGIE SHOT.
Het geheime recept van de nieuwe mocktail-geïnspireerde geur? Meng in een shaker het kenmerkende Black Opium-akkoord met haar gedurfde en samensmeltende ingrediënten. Wanneer de energieke shot verse zwarte koffie wordt gedraaid met sappige groene mandarijn en romig vijgenvlees, ontstaat er een verslavende en opwindende dosis adrenaline.

SCHANDALIG GROEN. SCHANDALIG SCHITTEREND.
In het hart van de flacon schittert groen. Energiek, luid en fris. De tint die het ronde venster van de nieuwe Black Opium-fles verlicht, is geïnspireerd op één van de meest iconische en schandalige couture stukken van Yves Saint Laurent. De flamboyante couture schokte en schudde de wereld op in 1971.

Topnoten: Koffie
Hartnoten: Oranjebloesem
Basisnoten: Citrus, Vanille

Gebruikstip:
- Spray Black Opium Eau de Parfum Illicit Green voor dames op je hartslagpunten: nek, halslijn en pols. Een dosis sensualiteit op je huid om de hele nacht te stralen.

Yves Saint Laurent89,03

Black Opium Illicit Green Eau de Parfum