Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Couture Mini Clutch - oogschaduwpalette

73,02
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Couture Mini Clutch - oogschaduwpalette216509002702090

Kleur200 Gueliz Dream

200 Gueliz Dream
Maat5 gram
Online nog enkele items beschikbaar
YSL Beauty introduceert de nieuwe Couture Mini Clutch, een ware must-have voor alle make-up liefhebbers. Dit oogschaduw palet bevat beige en roze tinten geïnspireerd op de kleuren van de Kasbah van Marrakech, de souks en het YSL-atelier in Parijs. De kleuren zijn ontwikkeld om alle huidskleuren te versterken met koele, neutrale of warme tinten.

Elk van de compacte paletten is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. Creëer eindeloze make-up looks De paletten zijn geïnspireerd op couture kleuren en komen in luxueuze afwerkingen, geïnspireerd op de Yves Saint Laurent Baby Lou couture tas. De professionele formule is verrijkt met kostbare oliën voor een gewichtloos en ultiem draagcomfort. Ingrediënten als koffiezaadolie, zoete amandelolie en vijgcactusolie komen uit de YSL Beauty Community Gardens in het ongerepte landschap van het Marokkaanse Atlasgebergte. Deze oliën dragen niet alleen bij aan de kwaliteit van het product, maar hebben ook een positief effect op de gemeenschap in het gebied. Door de ondersteuning van de coöperatie heeft YSL bijgedragen aan het creëren van gelijke kansen voor vrouwen in de landbouwsector en heeft het de lokale economie gestimuleerd. Dit maakt het product niet alleen aantrekkelijk vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege de ethische waarden die eraan ten grondslag liggen.

Gebruikstips:
- Gebruik de lichtere kleuren in de paletten als basis op het gehele ooglid en creëer vervolgens diepte met één van de donkere kleuren.
- Met de glinsterende tint creëer je direct een sprankelend effect.
- Maak je look af met je favoriete YSL Beauty Crushliner en Mascara voor het perfecte Couture Eye Statement. 
Yves Saint Laurent73,02

Couture Mini Clutch - oogschaduwpalette