L'Homme Le Parfum Eau de Parfum

Vanaf 104,122023-02-01T16:59:30.537Z104.12
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent L'Homme Le Parfum Eau de Parfum216709004300000

L'Homme Le Parfum van Yves Saint Laurent Beauté, voor een magnetische man met natuurlijke elegantie. Een geur met krachtige contrasten van houtachtige essences. Het is de meest verfijnde uitdrukking van verleiding.

Met L'Homme en La Nuit De L'Homme viert Yves Saint Laurent de twee gezichten van de moderne mens. Van nonchalante charme tot opwindende verleiding. Van de verfijnde dandy tot de stedelijke slechte jongen. Een dualiteit die het olfactorische erfgoed van Yves Saint Laurent weerspiegelt. Magnetisch overdag. Elektrisch bij nacht. L'HOMME Le Parfum van Yves Saint Laurent belichaamt het magnetisme van L'HOMME in een radicaal houtachtige nieuwe signatuur, die de elegantie en verfijning van de verleider uitdrukt.

L'Homme vormt het hart van de L'HOMME-franchise, het houtachtige akkoord, in een moderne en elegante herinterpretatie van het oorspronkelijke Eau de Toilette. De ruwe kracht van cederhout omhuld door een kostbare alliantie van amberhout, als de geur van een warme huid onder een onberispelijk pak.

Belangrijkste topnoten in de geur: Kardemom, Citroen
Belangrijkste hartnoten in de geur: Basilicum, Geranium, Viooltje (blad)
Belangrijkste basisnoten in de geur: Cederhout, Vetiver

Yves Saint Laurent104,12

L'Homme Le Parfum Eau de Parfum