Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Le Vestiaire Des Parfums Babycat Eau de Parfum

Vanaf 190,-
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Le Vestiaire Des Parfums Babycat Eau de Parfum216309004700075
Le Vestiaire Des Parfums Babycat Eau de Parfum van Yves Saint Laurent is een Oriëntaals Kruidige geur voor dames en heren. Een gedurfd en tijdloos couturepatroon dat bekend staat om zijn oneindige verleidingskracht, een sensuele herinterpretatie van dit coutureicoon waarbij de emblematische houtachtige familie en haar krachtige, langdurige spoor opnieuw worden ontdekt.

DE OLFACTIE
Een sensuele herinterpretatie van dit couture-icoon, waarbij de emblematische houtachtige familie en haar krachtige langdurige geur opnieuw worden geïnterpreteerd. Babycat combineert het dierlijke, subtiel warme suèdeakkoord met een suave, sensuele vanille, voor een zwavelachtige en toch geraffineerde geur. Een katachtig patroon een wilde geur voor de onvoorspelbare. Leven aan de rand van het leven.

EEN MODE-ICOON
Een gedurfd en tijdloos couturepatroon dat bekend staat om zijn oneindige verleidingskracht. Veelzijdig, dierlijk en eindeloos chic, Saint Laurents iconische patroon wordt een garderobe-essentieel dat Anthony Vaccarello bestendigt.

LE VESTIAIRE DES PARFUMS
Een eerbetoon aan de stijl van Yves Saint Laurent. Tuxedo, Trench, Blouse... Elk unisex parfum interpreteert een centraal onderdeel van de emblematische Yves Saint Laurent garderobe. Een unieke en luxueuze olfactorische garderobe die de kracht geeft om identiteit en uniciteit uit te drukken, waar de kwintescence van stijl geur wordt.

DE FLACON
De dop is versierd met een zilveren plaatje waarin het kenmerkende Cassandra-logo is gegraveerd. In een spel van matte en glanzende afwerking weerspiegelt de textuur van de dop de iconische Yves Saint Laurent-smokingstof: de "grain de poudre". De naam van het parfum wordt omlijst door een zuiver vierkante zilveren rand, waarop de twee belangrijkste kostbare ingrediënten zijn afgebeeld. De dikke glazen bodem creëert meerdere geometrische reflecties waardoor de architectonische zuiverheid wordt versterkt."
Ontvlambaar tot het droog is. Verwijderd houden van vlammen en warmte. Vermijd verstuiven in de ogen.

Topnoten: roze peper essence - zwarte peper essence - elemi essence
Hartnoten: olibanul essence en hars - saffraanakkoord
Basisnoten: vanille - cederhout - suèdeakkoor

Yves Saint Laurent190,-

Le Vestiaire Des Parfums Babycat Eau de Parfum