Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rouge Pur Couture Color-In-Care - lipstick

48,10
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Rouge Pur Couture Color-In-Care - lipstick216509005201000

KleurN14

N14
Maat3,8 gram
Online nog enkele items beschikbaar

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Color-in-Care Lipstick - Satin. Hydraterende satijnachtige finish.

Ontdek YSL Rouge Pur Couture color-in-care Lipstick - Satin
De YSL Rouge Couture color-in-care Lipstick is een luxe lipstick met een unieke formule die zowel kleur als verzorging biedt. De lipstick bevat een combinatie van antioxidanten en botanische extracten die de lippen hydrateren en beschermen. Het is een ideale lipstick voor iedereen die op zoek is naar een lipstick die niet alleen mooi uitziet, maar ook voelt en functioneert als een lipverzorger. De YSL Rouge Pur Couture color-in-care is een favoriet onder beauty-liefhebbers en een must-have in elke make-up-collectie.

Voordelen van YSL Rouge Pur Couture Color-in-Care
- draag de hele dag door
- satijnachtige finish
- hydrateert en beschermt
- couture kleuren

Unieke combinatie van kleur en verzorging
De YSL Rouge Couture Color-in-Care Lipstick Satin is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een lipstick met een unieke combinatie van kleur en verzorging. De lipstick is beschikbaar in een breed scala aan kleuren, van neutrale tinten tot dramatische, donkere tinten. Elke kleur is speciaal ontworpen om te passen bij verschillende huidskleuren en make-up looks. De formule van de YSL Rouge Couture color-in-care Lipstick is ontworpen om een glanzende, satijnachtige finish te geven met een gemiddelde dekking.

Gebruikstips:
- Bovenlip: Begin met de boog en bovenlip. Begin in het midden van de bovenlip, gebruik de punt van de lipstick om de lijnen op het filtrum te zetten. Werk van boven naar de binnenkant van de hoeken van de lip om de Cupido boog te vormen.
- Onderlip: Begin vanaf de hoeken van de onderlip en strijk de lipstick naar het midden. Gebruik hiervoor de punt van de lipstick.

Yves Saint Laurent48,10

Rouge Pur Couture Color-In-Care - lipstick