Zinzi

Zinzi biedt een brede collectie zilveren sieraden. Bij de Bijenkorf vind je dan ook een uitgebreid aanbod van deze luxe én draagbare items. Zinzi sieraden zijn daarnaast van hoge kwaliteit en geïnspireerd op de laatste modetrends.
  • Home
  • arrow-small__rightZinzi

Zinzi

29 artikelen
Filter & sorteer
29 artikelen
29 van 29 gezien

Zinzi bij de Bijenkorf

Het Nederlandse sieradenmerk Zinzi is vijftien jaar geleden opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een enorm juwelenmerk. Alle sieraden en horloges worden door Nederlandse designers geschetst. De sieraden staan daarbij bekend om hun luxe uitstraling, betaalbaarheid én draagbaarheid! Dat zie je duidelijk terug in mooie items als kettingen, armbanden, oorbellen. Bij de Bijenkorf vind je zowel zilveren sieraden van Zinzi, als met geel vergulde sieraden.

Zinzi sieraden van hoge kwaliteit

Alle Zinzi sieraden zijn gemaakt van sterling zilver en voorzien van een extra rodiumlaag. Sieraden als kettingen van Zinzi, armbanden van Zinzi en ringen van Zinzi, krijgen daardoor een witgouden look en zijn extra beschermd. Bij zilveren sieraden van Zinzi met een geelgouden vergulding is een laagje goud aangebracht op het Zilver. Zinzi sieraden zijn dus geheel gemaakt van edelmetaal; kwaliteit wordt daardoor gegarandeerd.