Zoe Karssen

Zoe Karssen is hét merk voor de cool girls in town. Het Nederlandse merk staat bekend om de tops met populaire quotes en eigenzinnige opdrukken. De collecties zijn een mix van rock ’n roll en minimalisme, waarbij shirts worden afgewisseld met geprinte broeken. Zoe Karssen ontwerpt ieder seizoen meerdere must-haves.

19 artikelen
  • Dames
  • Outlet
Filter & sorteer
19 artikelen
19 van 19 gezien

Zoe Karssen is hét merk voor de cool girls in town. Het Nederlandse merk staat bekend om de tops met populaire quotes en eigenzinnige opdrukken. De collecties zijn een mix van rock ’n roll en minimalisme, waarbij shirts worden afgewisseld met geprinte broeken. Zoe Karssen ontwerpt ieder seizoen meerdere must-haves.

Zoe Karssen bij de Bijenkorf

Het Amsterdamse modelabel Zoe Karssen zag het levenslicht in 2010. De mode van designerduo Zoe en Quince Karssen kan het best omschreven worden als easy-to-wear & tongue-in-cheek voor de cool girls in town. De collectie van Zoe Karssen bestaat uit een selectie sweatpants met prints en zachte sweaters en tops met opdrukken als ‘Madame’ en ‘Wild romance’. Het uitgangspunt van Zoe Karssen is eenvoud, en daarnaast laat het merk rock ’n roll, pop cultuur referenties en uitgesproken graphics perfect samen komen met mode. Bekende fans van Zoe Karssen zijn Christina Aguilera, Cheryl Cole en Keira Knightley.

De collectie van Zoe Karssen

Sinds de lancering van Zoe Karssen in 2010 heeft het merk zich als snel uitgebreid tot een volledige ready-to-wear collectie bestaande uit een variatie van T-shirts, sweatshirts, knitwear, broeken, jacks en high-end denim. Naast de populaire grafische opdrukken en slogans, ontwerpt Zoe Karssen tegenwoordig ook een basic lijn. Het merk biedt het perfecte T-shirt, gemaakt van luxe materialen van hoge kwaliteit.

Over het merk Zoe Karssen

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam lanceert Zoe Karssen vier collecties per jaar, die online verkocht worden en in een aantal toonaangevende warenhuizen over de hele wereld liggen, zoals Liberty in Londen en United Arrows in Tokyo. Ondanks het grote bereik houden de Karssens hun business graag klein en persoonlijk. Alles wordt in-house geproduceerd door een klein en hecht team. De campagne beelden en lookbooks worden door Zoe Karssen zelf geschoten. De collectie begint progressiever te worden en deze passie voor innovatie komt ook tot uiting in de communicatie van het merk en de creatieve projecten.

Zoe Karssen breidt uit

In November 2015 lanceerde Zoe Karssen zijn eerste parfum, dat zo vooruitstrevend en puur is als het merk zelf. De geur genaamd ‘Unicorn Tears’ is vernoemd naar één van de meest populaire prints. De stimulerende geur is magisch en mysterieus, net als de Zoe Karssen girl. In December 2015 opende Zoe Karssen zijn eerste winkel in het iconische ‘De 9 straatjes’ winkelgebied. Een donkere juwelier werd volledig omgetoverd in een shopping walhalla dat de minimalistische en moderne visie van het merk volledig tot zijn recht laat komen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl