Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zonnebrillen

Een zonnebril is een onmisbaar accessoire tijdens zonnige dagen. Je vindt ze tegenwoordig in allerlei verschillende modellen. Van de iconische Aviator zonnebril tot aan de opvallende Cat Eye zonnebril: de Bijenkorf biedt zonnebrillen van de mooiste merken voor dames, heren en kinderen.

Zonnebrillen bij de Bijenkorf

Zonnebrillen beschikken niet alleen over een UV-bescherming, een zonnebril is ook een stijlvolle toevoeging aan je outfit. Bij de Bijenkorf heb je een ruime keuze aan zonnebrilmodellen, zodat er voor iedere stijl een geschikt exemplaar te vinden is. Ontdek de dameszonnebrillen, herenzonnebrillen en kinderzonnebrillen online bij de Bijenkorf.

De klassiekers onder de zonnebrillen

Liefhebbers van zonnebrillen kunnen hun hart ophalen aan de collectie van de Bijenkorf. Je vindt er namelijk de meest uiteenlopende stijlen, waaronder de klassieke Aviator zonnebril: een zonnebril met druppelvormige glazen en een vederlicht montuur. Deze zonnebril wordt ook wel een ‘pilotenbril’ genoemd, omdat dit model is ontworpen in opdracht van de Amerikaanse luchtmacht. Ook de Wayfarer zonnebril is een echte klassieker en al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het montuur van de zonnebril is verkrijgbaar in een breed kleurenpalet. Deze modellen voeren de boventoon in de zonnebrillencollectie van Ray-Ban.

Zonnebrillen met een knipoog naar het verleden

Ben je fan van een in-het-oog-springende zonnebril? Dan zijn de Retro- of Cat Eye zonnebrillen wat voor jou. De Cat Eye zonnebril komt uit de jaren ‘60 en hebben schuin omhooglopende randen – vergelijkbaar met kattenogen. Hierdoor is jouw outfit meteen een echte blikvanger. Ook retro zonnebrillen zijn populair bij zowel heren als dames. Heb jij al een zonnebril op het oog?