Sneakers voor heren

De sneaker kan niet in de herengarderobe ontbreken. De Bijenkorf biedt een uitgebreid assortiment aan sneakers met alle topmerken. Van de sportieve urban sneakers van adidas tot aan de fashion-forward modellen van Gucci: onze herensneakercollectie is enorm divers!

636 artikelen
  • Hoge sneakers
  • Lage sneakers
Filter & sorteer
636 artikelen

De sneaker kan niet in de herengarderobe ontbreken. De Bijenkorf biedt een uitgebreid assortiment aan sneakers met alle topmerken. Van de sportieve urban sneakers van adidas tot aan de fashion-forward modellen van Gucci: onze herensneakercollectie is enorm divers!

Herensneakers bij de Bijenkorf

Of je ze nu gympen, sportschoenen, trainers óf gewoon sneakers noemt: een paar sportieve herenschoenen mag in geen enkele schoenenkast ontbreken. Sneakers zijn namelijk geschikt voor verschillende gelegenheden. Denk maar aan comfortabele sneakers voor als je gaat wandelen of iets sportiefs wilt ondernemen. Of ben je juist op zoek naar nette leren sneakers, die zowel geschikt zijn voor naar werk als voor een stapavond. Draag je graag lage sneakers die tot je enkel reiken, of ben je juist meer een fan van hoge sneakers? Ook wat de kleur betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Witte herensneakers en zwarte herensneakers zijn echt klassiekers, maar tegenwoordig zie je ook veel vele levendige kleuren. Ben je benieuwd welke sneakers op dit moment het straatbeeld domineren? De Bijenkorf neemt de laatste sneakertrends voor heren onder de loep.

Eigenzinnige designer sneakers van Gucci en Balenciaga

Als jij je sneakercollectie wilt aanvullen met een nieuwe paar trainers, zit je met de sneakers van Nubikk goed. De sneaker met de kenmerkende minimalistische look en neutrale kleuren vallen op, maar passen tegelijkertijd bij iedere outfit. Ook met de Balenciaga sneakers ben je verzekerd van een outfit waarmee je de aandacht trekt. De sneakers van dit iconische merk staan namelijk bekend om hun combinaties van luxe materialen, bijzondere texturen en uitgesproken doch casual looks. De sneakers van Gucci hebben niet alleen een héle herkenbare look, maar hebben zich ook in de kijkers gespeeld door hun onbetwistbare kwaliteit. Op zoek naar een tijdloos design dat is vervaardigd uit premium materialen? De sneakers van Mason Garments staan garant voor kwaliteit en comforf.

Iconische sportieve sneakers van Nike en adidas

Ben je juist meer van de sportieve sneakers? Dan doe je er goed aan een blik te werpen op de uitgebreide collectie herensneakers van Nike. Want als er modellen niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld, dan zijn het wel de Nike sneakermodellen zoals de Air Max of Air Force. Ook adidas herensneakers mogen natuurlijk niet ontbreken in de collectie van een sneakerliefhebber. De Stan Smithi sneaker is de archetypische witte tennissneaker en ook de Superstar is een iconisch ontwerp. Daarnaast biedt het toonaangevende sportmerk ook innovatieve modellen van mesh zoals de Deerupt.