Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Verzorging voor heren

Ontdek het assortiment verzorgingsproducten voor heren. In onze collectie vind je alle iconische herengeuren en gezichtsverzorgingsproducten, die speciaal zijn afgestemd op de behoeftes van de moderne man. Ook kun je bij de Bijenkorf terecht voor alle benodigdheden voor een sublieme scheerervaring en de totale lichaamsverzorging.

Advies Welk parfum past bij mij?

Van houtachtig tot oriëntaals, kruidig en fris: laat je inspireren en ontdek welk parfum het best bij jou past

De verzorgingscollectie voor heren bij de Bijenkorf is enorm divers. Zo bieden we de beste verzorgingsproducten voor de gezichtshuid en ook voor haarverzorgingsproducten kan je bij ons warenhuis terecht. Vergeet ook zeker niet om de huid goed te beschermen met zoncosmetica producten.

Verzorgingsproducten voor heren bij de Bijenkorf

Verzorgingsproducten zijn ook voor heren ontzettend belangrijk. Je huid is immers je grootste orgaan dat een belangrijk onderdeel is van je afweersysteem, je temperatuur reguleert en je vochtbalans op peil houdt. Bij de Bijenkorf vind je verzorgingsproducten voor het gezicht, het haar, de handen en voeten en het gehele lichaam. Ook bieden wij zonneproducten voor de herenhuid, die beschermen tegen schadelijke uv straling en huidveroudering tegen gaan.

Gezichtsverzorging voor heren

Om de gezichtshuid vitaal te houden en ontstekingen tegen te gaan is het belangrijk om deze goed te reinigen. Voor heren bieden we een breed scala aan facewashes die tot diep in de poriën reinigen. Hoewel lachrimpels bij mannen aantrekkelijk worden gevonden, wil jij geen vroegtijdig verouderde huid. Begin dus al op jonge leeftijd met het aanbrengen van een goede hydraterende dagcrème voor heren met een SPF. Een baard is het ultieme teken van mannelijkheid. Maar uiteraard wil jij er niet als een neanderthaler bij lopen. Verzorg je baard dus goed met een baardconditioner en laat hem prachtig glanzen!