Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cadeaus

Het perfecte cadeau

Elke bijzondere gelegenheid vraagt om een persoonlijk en uniek cadeau. Wie je ook wil verrassen: wij hebben voor iedereen een passend geschenk.

Cadeaus voor elk budget

Cadeaus per interesse

Cadeaus bij de Bijenkorf

Ben jij op zoek naar hét perfecte geschenk voor een bijzonder persoon? De Bijenkorf is de plek voor de mooiste cadeaus voor ieder budget. Of je nu op zoek bent naar een spetterend verjaardagscadeau of een bijzonder housewarming cadeau: bij de Bijenkorf ben je verzekerd van het perfecte presentje voor iedere gelegenheid.

De mooiste cadeaus voor haar

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor de mooiste cadeaus voor haar. Of je nu de zoektocht bent begonnen naar een spectaculair Moederdag cadeau óf de liefde van je leven wilt verrassen met een betoverend Valentijn cadeau: met een Bijenkorf presentje weet je zeker dat jouw geschenk nog lang gewaardeerd zal worden. Zo zit je met een damesparfum altijd goed. Dankzij ons brede assortiment vind je gemakkelijk het perfecte elixir voor iedere dame. Ook de meest schitterende cadeausets voor haar schaf je aan in de wondere wereld van de Bijenkorf.

Hét perfecte cadeau voor hem

Is het moment aangebroken om een speciaal cadeau te vinden voor de bijzondere heren in jouw leven én ben je op zoek naar cadeau inspiratie? Luxe cadeaus voor hem zijn bij de Bijenkorf rijkelijk aanwezig. Of je nu op zoek bent naar een uniek Vaderdag cadeau óf de heren in jouw leven blij wilt maken met een betoverende verrassing: van cadeausets voor hem tot elegante items die niet in een herengarderobe mogen ontbreken. Je schaft het aan bij de Bijenkorf. Zo maak je iedere man blij met een bijzonder herenparfum. Met merken als DIOR, Dsquared2 en Maison Francis Kurkdijan heb je keuze uit een brede collectie, bestaande uit ware klassiekers.