menu

Beauty NIEUWS

Ontdek hier het beauty nieuws van deze maand en maak kennis met de nieuwste make-up collecties, geuren en verzorgingsproducten.

ontdek het nieuws

DIOR HYDRA LIFE

De nieuwe producten van de Dior Hydra Life-lijn zorgen voor extreme hydratatie. De lijn biedt alles wat je nodig hebt voor een stralende huid.

alles van Dior

TOM FORD

Met de geuren, make-up en verzorging van het luxe merk TOM FORD transformeert elke vrouw zich in de meest glamorous versie van haarzelf

ontdek de collectie

GUERLAIN

Schoonheid staat voorop bij Guerlain. Van heerlijke parfums tot mooie make-up en goede verzorging: ontdek van dit merk de meest prachtige beautyproducten.

ontdek de collectie

DERMALOGICA

Creëer een mooie én gezonde huid met de producten van Dermalogica. Dankzij nieuwe en effectieve formules blijft het merk innoveren op het gebied huidverzorging.

ontdek de collectie
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Inloggen

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter