Winkels & Openingstijden
Klantenservice

de Bijenkorf Cadeaucard

De klassieke cadeaubon opnieuw uitgevonden. Dat is de Cadeaucard van de Bijenkorf.

Een cadeaubon standaard of onpersoonlijk? Nee hoor. Met de Bijenkorf Cadeaucard schenk je persoonlijke aandacht én een persoonlijke keuze uit een wereld van geschenken. Voor een verjaardag, een feestdag of zomaar, met een cadeaucard van de Bijenkorf maak je iedereen blij. Ook leuk om te combineren met bijvoorbeeld bloemen, champagne of chocolade of als onderdeel van een ander cadeau.

 • Verkrijgbaar vanaf 5,-
 • Nieuw: bij meer dan 100,- kun je nu kiezen voor een exclusieve, goudkleurige kaart in cadeauverpakking
 • Onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar voor artikelen van de Bijenkorf*
 • Ook een restantbedrag is onbeperkt geldig
 • In al onze winkels én online te verzilveren
 • Heeft de Cadeaucard 19 cijfers? voeg dan 90100 toe vooraf aan jouw Cadeaucardcode

In onze winkels zijn cadeaucard in elke gewenste waarde van 5,- tot 1.000.000,- verkrijgbaar. Online kunt u cadeaucards bestellen van 5,-, 10,-, 25,-, 50,- of 100,-.

*Met uitzondering van Nederlandstalige boeken

Saldo cadeaucard

Bekijk hier het saldo van uw Cadeaucard:

Bestel Cadeaucard

Je kan online cadeaucards bestellen van 5,-, 10,-, 25,-, 50,- of 100,-. Andere bedragen (vanaf 5,-) zijn verkrijgbaar in onze winkels.

cadeaucard zakelijk

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk, incentive, kerst- of ander cadeau voor medewerkers of relaties? Met een Bijenkorf Cadeaucard maak je zeker iedereen blij.

De Bijenkorf Cadeaucard is er al vanaf 5,-. Ook leuk als onderdeel van een (kerst)pakket of om te combineren met een ander geschenk. Afhankelijk van de oplage kunnen wij de cards helemaal op maat maken, bedrukt met jouw eigen logo of boodschap en met elk gewenst (symbolisch) bedrag vanaf 5,-.

Wil je meer weten over de Bijenkorf Cadeaucard zakelijk? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel 020 808 9333.

voorwaarden

DE BIJENKORF CADEAUCARD VOORWAARDEN

De Bijenkorf Cadeaucard is o.a. verkrijgbaar op www.deBijenkorf.nl, www.deBijenkorf.be en www.deBijenkorf.de en kan online en in alle winkels van de Bijenkorf worden verzilverd. In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing op ieder gebruik van de Bijenkorf Cadeaucard.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door de Bijenkorf uitgegeven elektronische en fysieke cadeaukaarten (hierna gezamenlijk: “de Bijenkorf Cadeaucard”) die worden verkocht door de Bijenkorf en door de Bijenkorf aangewezen derde partijen.

 2. De Bijenkorf Cadeaucard is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar voor producten uit het assortiment van de Bijenkorf, met uitzondering van Nederlandstalige boeken.

 3. De Bijenkorf Cadeaucard is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden geretourneerd.

 4. De Bijenkorf Cadeaucard wordt altijd verstrekt aan de koper en kan niet als cadeau naar een ander (e-mail)adres verstuurd worden. De koper kan de Bijenkorf Cadeaucard wel doorsturen als cadeau naar een derde. Het is niet toegestaan de Bijenkorf Cadeaucard op welke wijze dan ook te gebruiken voor commerciële doeleinden − zoals wederverkoop met enig direct of indirect winstoogmerk − of voor andere doeleinden dan waarvoor de Bijenkorf Cadeaucard is uitgegeven.

 5. De Bijenkorf kan zich binnen wettelijke kaders op de hoogte stellen of op de juiste wijze aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor het verantwoord aangaan van een overeenkomst op afstand. Indien de Bijenkorf op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is de Bijenkorf gerechtigd gemotiveerd een bestelling van de Bijenkorf Cadeaucard te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.

 6. De Bijenkorf Cadeaucard wordt slechts eenmalig verstrekt. Het is niet mogelijk de (rest-)waarde van de Bijenkorf Cadeaucard over te zetten op een andere de Bijenkorf Cadeaucard. Enkel originele de Bijenkorf Cadeaucards en codes worden geaccepteerd. De Bijenkorf behoudt zich het recht voor om een de Bijenkorf Cadeaucard uitsluitend te accepteren nadat op verzoek het aankoopbewijs wordt getoond of de e-mail waarin de Bijenkorf of een aangewezen derde de code van de digitale de Bijenkorf Cadeaucard hebben toegestuurd en om in geval van oneigenlijk gebruik (en ieder vermoeden daartoe) alsnog betaling in geld te verlangen. Mocht de Bijenkorf Cadeaucard bij een derde partij zijn gekocht, dient de kassabon en het opwaardeerbewijs op verzoek aan de Bijenkorf te kunnen worden overlegd.

 7. De Bijenkorf behoudt zich het recht voor om een betaling met de Bijenkorf Cadeaucard te weigeren indien de betaling niet mogelijk is door een technische storing. Voor meer informatie of het blokkeren van de Bijenkorf Cadeaucard kan contact worden opgenomen met ons Klant Contact Center.

 8. Eigendom van de Bijenkorf Cadeaucard gaat over op het moment van de ontvangst van de Bijenkorf Cadeaucard door de koper. Mocht na ontvangst van de Bijenkorf Cadeaucard een derde ongeautoriseerd (digitaal of fysiek) toegang verkrijgen tot de Bijenkorf Cadeaucard, is dit voor risico van de koper. De Bijenkorf is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Bijenkorf Cadeaucard. De Bijenkorf zal in geen geval het resterende tegoed uitkeren of verrekenen.