De Bijenkorf Cadeaucard

Een verrassing die altijd in de smaak valt

Voor een verjaardag, feestdag of zomaar: met de Bijenkorf cadeaucard maak je iedereen blij. Met de cadeaucard schenk je een persoonlijke keuze uit een wereld vol mode, cosmetica, interieur, accessoires (en nog veel meer) van de allermooiste merken. Wat je ook kiest: de Bijenkorf cadeaucard is altijd een feestje om te geven.

Hoe werkt de cadeaucard?

 • Bepaal zelf de waarde op de cadeaucard. Verkrijgbaar vanaf 5,-.
 • De cadeaucard is geldig gedurende 2 jaar na de uitgiftedatum
 • Ook een restantbedrag is geldig gedurende 2 jaar na de uitgiftedatum
 • De Bijenkorf cadeaucard is te verzilveren in al onze winkels én online
 • In onze winkels is de cadeaucard tot het bedrag van 500,- verkrijgbaar bij elke kassa, voor een cadeaucard van 500,- t/m 5000,- helpen we je graag persoonlijk bij de klantenservice in de winkel.
 • Online kun je cadeaucards bestellen van 5,-, 10,-, 25,-, 50,- of 100,-, het is mogelijk om meerdee Cadeaucards te kopen per bestelling.

*Met uitzondering van Nederlandstalige boeken

Nieuw: de digitale cadeaucard die binnen 30 minuten naar je e-mailadres wordt verzonden met een zelf te vouwen cadeauverpakking. Ideaal als last minute cadeau.

Bekijk voor meer informatie over de Bijenkorf cadeaucard de veelgestelde vragen.

Check saldo de Bijenkorf cadeaucard

Hier kun je het saldo checken van je cadeaucard.

Bestel de Bijenkorf cadeaucard

Je kan online een cadeaucard bestellen met een waarde van 5,-, 10,-, 25,-, 50,- of 100,-.
In onze winkels is de cadeaucard verkrijgbaar van 5,- tot 5.000,-.

Als je een cadeaucard van de Bijenkorf wilt verzilveren – ongeacht de waarde, dan kan dat in al onze winkels én online.

De Bijenkorf cadeaucard online verzilveren

Wil je de Bijenkorf cadeaucard online verzilveren?
Klik op 'Bestellen' en vervolgens op ‘cadeaucard of voucher’. Type de code in en klik op ‘Activeer’. Heeft jouw cadeaucard een pincode? Er komt een apart scherm waar je deze kunt invoeren. Het bedrag wordt verrekend.

De Bijenkorf cadeaucard zakelijk

Ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk, cadeau voor medewerkers of kerstpakket? Met de Bijenkorf cadeaucard maak je iedereen blij.

De Bijenkorf cadeaucard is er al vanaf 5,-. Afhankelijk van de oplage kunnen wij de cadeaukaarten helemaal op maat maken, bedrukt met jouw eigen bedrijfslogo en/of boodschap en met elk gewenst (symbolisch) bedrag vanaf 5,-.

Heb je interesse in de Bijenkorf cadeaucard zakelijk? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 24 14 737 of per e-mail naar [email protected].

Voorwaarden

DE BIJENKORF CADEAUCARD VOORWAARDEN

De Bijenkorf Cadeaucard is o.a. verkrijgbaar op www.deBijenkorf.nl en www.deBijenkorf.be (hierna: de “Website”) en kan online en in alle winkels van de Bijenkorf worden verzilverd. In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing op ieder gebruik van de Bijenkorf Cadeaucard.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door de Bijenkorf uitgegeven elektronische en fysieke cadeaukaarten (hierna gezamenlijk: “de Bijenkorf Cadeaucard”) die worden verkocht door de Bijenkorf en door de Bijenkorf aangewezen derde partijen.

 2. De Bijenkorf Cadeaucard is geldig gedurende twee (2) jaar na de uitgiftedatum. Gedurende deze twee jaar is de Cadeaucard inwisselbaar voor producten uit het assortiment van de Bijenkorf, met uitzondering van Nederlandstalige boeken.

 3. De Bijenkorf Cadeaucard is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden geretourneerd.

 4. De Bijenkorf Cadeaucard wordt altijd verstrekt aan de koper en kan niet als cadeau naar een ander (e-mail)adres verstuurd worden. De koper kan de Bijenkorf Cadeaucard wel doorsturen als cadeau naar een derde. Het is niet toegestaan de Bijenkorf Cadeaucard op welke wijze dan ook te gebruiken voor commerciële doeleinden − zoals wederverkoop met enig direct of indirect winstoogmerk − of voor andere doeleinden dan waarvoor de Bijenkorf Cadeaucard is uitgegeven. Hieronder wordt ook begrepen het gebruik van de Bijenkorf Cadeaucard als betaalmiddel voor het commercieel inkopen van voorraad met de bedoeling artikelen door te verkopen of te exporteren. Het is ook niet toegestaan om de Bijenkorf Cadeaucard op een andere manier te gebruiken die misleidend, bedrieglijk, oneerlijk of anderszins schadelijk is voor de Bijenkorf of voor derden.

 5. De Bijenkorf kan zich binnen wettelijke kaders op de hoogte stellen of op de juiste wijze aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor het verantwoord aangaan van een koopovereenkomst. Om aan wet- en regelgeving te voldoen, kan het zijn dat de Bijenkorf u verzoekt om extra informatie te verstrekken voor het verifiëren van uw identiteit of om te verduidelijken voor welke doeleinden u de Bijenkorf Cadeaucard wenst te gebruiken en deze gegevens verstrekt aan daartoe bevoegde autoriteiten, waaronder toezichthouders en belastingautoriteiten. Indien de Bijenkorf op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is de Bijenkorf gerechtigd gemotiveerd de aankoop of het inwisselen van de Bijenkorf Cadeaucard te weigeren of aan de uitvoering hiervan bijzondere voorwaarden te verbinden.

 6. Er kan tot maximaal € 1.500,- contant betaald worden voor de aankoop van een de Bijenkorf Cadeaucard. Bij een aankoop in de winkels van de Bijenkorf kunnen maximaal vijf (5) de Bijenkorf Cadeaucards gelijktijdig worden verzilverd. Op de Website van de Bijenkorf kunnen bij een aankoop maximaal tien (10) de Bijenkorf Cadeaucards verzilverd worden.

 7. De Bijenkorf Cadeaucard wordt slechts eenmalig verstrekt. Het is niet mogelijk de (rest -)waarde van de Bijenkorf Cadeaucard over te zetten op een andere de Bijenkorf Cadeaucard. Enkel originele de Bijenkorf Cadeaucards en codes worden geaccepteerd. De Bijenkorf behoudt zich het recht voor om een de Bijenkorf Cadeaucard uitsluitend te accepteren nadat op verzoek het aankoopbewijs wordt getoond of de e-mail waarin de Bijenkorf of een aangewezen derde de code van de digitale de Bijenkorf Cadeaucard hebben toegestuurd en om in geval van oneigenlijk gebruik (en ieder vermoeden daartoe) alsnog betaling in geld te verlangen. Mocht de Bijenkorf Cadeaucard bij een derde partij zijn gekocht, dient de kassabon en het opwaardeerbewijs op verzoek aan de Bijenkorf te kunnen worden overlegd.

 8. De Bijenkorf behoudt zich het recht voor om een betaling met de Bijenkorf Cadeaucard te weigeren indien de betaling niet mogelijk is door een technische storing. Voor meer informatie of het blokkeren van de Bijenkorf Cadeaucard kan contact worden opgenomen met ons Klant Contact Center

 9. Eigendom van de Bijenkorf Cadeaucard gaat over op het moment van de ontvangst van de Bijenkorf Cadeaucard door de koper. Mocht na ontvangst van de Bijenkorf Cadeaucard een derde ongeautoriseerd (digitaal of fysiek) toegang verkrijgen tot de Bijenkorf Cadeaucard, is dit voor risico van de koper. De Bijenkorf is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Bijenkorf Cadeaucard. De Bijenkorf zal in geen geval het resterende tegoed uitkeren of verrekenen.

Per 8 april 2024, Magazijn “De Bijenkorf” B.V. Versie 3.0