Cadeauservice

De Bijenkorf en mooie cadeaus

Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk, cadeau voor uw medewerkers of kerstpakket? De Bijenkorf Cadeauservice biedt de grootste keuze uit de mooiste boeken, cosmetica, gifts, fashion- en woonaccessoires, delicatessen en meer. Of het nu voor Kerstmis, Sint Nicolaas, Dag van de Zorg of Secretaresse dag is, met deze inspirerende geschenken maakt u elk geefmoment compleet. Bekijk het gehele aanbod in de brochure.

Luxe relatiegeschenken en kerstpakketten

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzonder cadeau. Wij hebben een aantal verrassende geschenkideeën voor u, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen pakket samenstellen. Onze afdeling Cadeauservices helpt u graag met een persoonlijk advies. Vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie of een offerte.

Een feest om te geven

Uw relatiegeschenk wordt uiteraard feestelijk verpakt. Wij kunnen ook uw logo of een eigen boodschap toevoegen. Zo wordt uw geschenk een feest om te geven én om te krijgen.

Zelf kiezen met de Bijenkorf Cadeaucard

Zoveel mensen, zoveel smaken. Met een cadeaucard van de Bijenkorf geeft u een oneindige keuze en maakt u gegarandeerd iedereen blij. Ook leuk om te combineren met een kerstpakket of een ander cadeau. De Bijenkorf Cadeaucard kan bedrukt worden met uw eigen logo of boodschap.

Lees meer over de zakelijke cadeaucard of bestel je cadeaucard direct online.

Meesterbanketbakker

Ook voor de heerlijkste handgemaakte bonbons en de mooiste versbereide taarten bent u bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Wij leveren ze rechtstreeks vanuit onze eigen bakkerij.

Wanneer je een taart bestelt, kan je die de volgende dag ophalen bij de Meesterbanketbakker.

Contact

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Bijenkorf Cadeauservice? Wij helpen u graag. U kunt het formulier hieronder invullen of ons direct bellen of mailen.

Telefoon: 088 245 4299
E-mail: [email protected]

Cadeauservice

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl