Cadeauservice

De Bijenkorf en mooie cadeaus

Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk, cadeau voor uw medewerkers of kerstpakket? De Bijenkorf Cadeauservice biedt de grootste keuze uit de mooiste boeken, cosmetica, gifts, fashion- en woonaccessoires, delicatessen en meer. Of het nu voor Kerstmis, Sint Nicolaas, Dag van de Zorg of Secretaresse dag is, met deze inspirerende geschenken maakt u elk geefmoment compleet. Bekijk het gehele aanbod in de brochure.

Luxe relatiegeschenken en kerstpakketten

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzonder cadeau. Wij hebben een aantal verrassende geschenkideeën voor u, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen pakket samenstellen. Onze afdeling Cadeauservices helpt u graag met een persoonlijk advies. Vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie of een offerte.

Een feest om te geven

Uw relatiegeschenk wordt uiteraard feestelijk verpakt. Wij kunnen ook uw logo of een eigen boodschap toevoegen. Zo wordt uw geschenk een feest om te geven én om te krijgen.

Zelf kiezen met de Bijenkorf Cadeaucard

Zoveel mensen, zoveel smaken. Met een cadeaucard van de Bijenkorf geeft u een oneindige keuze en maakt u gegarandeerd iedereen blij. Ook leuk om te combineren met een kerstpakket of een ander cadeau. De Bijenkorf Cadeaucard kan bedrukt worden met uw eigen logo of boodschap.

Lees meer over de zakelijke cadeaucard of bestel je cadeaucard direct online.

Contact

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Bijenkorf Cadeauservice? Wij helpen u graag. U kunt het formulier hieronder invullen of ons direct bellen of mailen.

Telefoon: 088 245 4299
E-mail: [email protected]

Cadeauservice