Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cadeauservice

De Bijenkorf en mooie cadeaus

Ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk of cadeau voor je medewerkers? De Bijenkorf Cadeauservice biedt de Bijenkorf Cadeaucard aan zodat je relaties of je medewerkers zelf een bijzonder cadeau kunnen uitkiezen in één van onze winkels of op onze webshop. Of het nu voor Kerstmis, Sint Nicolaas, Dag van de Zorg of Secretaresse dag is, met dit inspirerende geschenk maak je elk geefmoment compleet.

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzonder cadeau. Onze afdeling Cadeauservices helpt je graag met een persoonlijk advies. Vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie of een offerte.

Een feest om te geven

Je relatiegeschenk wordt uiteraard feestelijk verpakt. Wij kunnen ook je eigen boodschap toevoegen. Zo wordt je geschenk een feest om te geven en om te krijgen.

Zelf kiezen met de Bijenkorf Cadeaucard

Zoveel mensen, zoveel smaken. Met een cadeaucard van de Bijenkorf geef je een oneindige keuze en maak je gegarandeerd iedereen blij. Ook leuk om te combineren in een kerstpakket of een ander cadeau.

Lees meer over de zakelijke cadeaucard of bestel je cadeaucard direct online.

Persoonlijk advies voor je medewerkers

De shopervaring voor je medewerkers extra bijzonder maken? Maak dan gebruik van onze persoonlijk stijldvies service en schrijf ze in voor een persoonlijk consult, instore of online. Onze stylisten staan klaar voor je medewerker om advies te geven bij kledingcombinaties, een compleet nieuwe look of om te helpen bij cosmetica. Ook kun je een cosmetica workshop organiseren met een van onze merken, zodat je medewerkers meer tips krijgen over hoe ze hun mooie cadeaubon kunnen besteden.

Contact

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Bijenkorf Cadeauservice? Wij helpen je graag. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 24 14 737 of per e-mail naar [email protected]