Zonnebrillen voor heren

Kies de zonnebril die bij je past Wij hebben een grote collectie met de mooiste merken, zodat er altijd een bril bij zit, die bij jou in de smaak valt. Van een vierkant tot een rond gezicht: voor elke gezichtsvorm een passend montuur.

846 artikelen
  • Aviator zonnebril
  • Retro zonnebril
  • Wayfarer zonnebril
  • Cat Eye zonnebril
  • Sportieve zonnebril
Filter & sorteer
  • 846 artikelen
48 van 846 gezien

Kies de zonnebril die bij je past Wij hebben een grote collectie met de mooiste merken, zodat er altijd een bril bij zit, die bij jou in de smaak valt. Van een vierkant tot een rond gezicht: voor elke gezichtsvorm een passend montuur.

Zonnebrillen voor heren bij de Bijenkorf

Zonnebrillen zijn niet alleen praktisch, maar zijn ook nog eens een stijlvolle toevoeging voor je look. Je kunt een zonnebril eigenlijk een beetje zien als de finishing touch tijdens warme zomerdagen. Bij de Bijenkorf vind je zonnebrillen van verschillende topmerken. Zo ben je voor sportievere zonnebrillen van Ray-Ban aan het juiste adres. Met verschillende modellen en glazen in verschillende kleuren en vormen is er voor ieder bij dit merk wel iets te vinden. De klassieker van Ray-Ban is de Wayfarer, een tijdloos model dat bij vrijwel iedereen goed staat.
De sportieve zonnebrilliefhebber kan zijn hart ook ophalen bij de zonnebrillencollectie van Oakley. De zonnebrillen van Oakley komen in verschillende modellen en kleuren, waarbij de gekleurde spiegelglazen een groot onderdeel uitmaken van de collectie.
Het Italiaanse zonnebrillenmerk Persol staat bekend om haar handgemaakte zonnebrillen die stijl, kwaliteit en comfort weten te combineren.
De zonnebrillen van Armani kenmerken zich vooral door de luxe materialen en stijlvolle finish. Iets dat je ook terugziet bij de collectie zonnebrillen van Ralph Lauren.

Welk model zonnebril past bij mij?

In de collectie zonnebrillen vind je veel verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld retro zonnebrillen, aviator zonnebrillen, cat eye zonnebrillen, wayfarer zonnebrillen, butterfly zonnebrillen en sportieve zonnebrillen. De laatste jaren zijn ook heren zonnebrillen met felgekleurde en kunststof monturen in populariteit toegenomen. Zo zien we ook dat de glazen van zonnebrillen steeds opvallender worden. Denk maar aan glazen in roze, geel, oranje, blauw en met een spiegelende of goudkleurige glans.

De aviator bril is een echte klassieker onder de heren zonnebrillen. Deze bril werd oorspronkelijk gedragen door piloten tijdens een vlucht. Dit vanwege de vorm van het montuur. Inmiddels hebben heel wat merken een eigen versie van dit model op de markt gebracht. De bekendste is waarschijnlijk wel de aviator van Ray-Ban: een model dat bij gezichten met een ronde of ovale vorm past.
Net als de aviator heeft Ray-Ban ook naam gemaakt met de wayfarer. Dit model werd pas écht populair in de jaren tachtig, maar is ook vandaag nog altijd een mateloos populaire zonnebril. De wayfarer past bij verschillende gezichtsvormen, zoals hartvormige, ronde, ovale en langwerpige gezichten.
De retro zonnebril is door de jaren heen ontzettend populair geworden en is vooral bij festivals niet weg te denken. Dit type zonnebril is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren en past daarom ook bij uiteenlopende gezichtsvormen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl