Online Personal Styling

Personal styling: stijladvies mét het gemak van online shoppen

  • Vertel ons over uzelf

    Waar bent u naar op zoek en wat zijn uw maten? Om een beter beeld te krijgen van uw voorkeuren en wensen, neemt een stylist persoonlijk contact met u op.

  • Ontvang uw persoonlijk advies

    Speciaal voor u geselecteerde items en looks vindt u terug in uw persoonlijk stijl advies in Mijn Account. Zo heeft u altijd een compleet overzicht van de items en looks die bij uw stijl passen.

  • Bestel uw favorieten

    Bestel uw favoriete items en looks vanuit uw persoonlijk stijl advies. Uw bestelling wordt gratis verzonden en u heeft het doorgaans al de volgende dag in huis.

Onze stylisten

Maak kennis met de online personal stylisten van de Bijenkorf

Personal Stylist Fleur

‘Welke items voegen op lange termijn waarde toe aan je garderobe?’ Fleur creëert graag een goede én stijlvolle basis. Tijdens haar studie aan Academie Artemis ontwikkelde ze haar passie voor styling en goede service. Ze heeft jaren ervaring in het stijlen van heren - van een zakelijke garderobe tot een smart casual look. Een item waarmee je je outfit een unieke twist geeft mag zeker niet ontbreken.

Personal Stylist Lisa

Op zoek naar dé perfecte outfit? Lisa gaat graag de uitdaging aan om outfits samen te stellen die jouw persoonlijkheid reflecteren. Natuurlijk moet jij je prettig voelen én stralen in jouw nieuwe outfit; ‘een goede pasvorm, fijne materialen, maar ook de juiste kleur zijn een must’. Haar eigen stijl omschrijft Lisa als ‘een mix van verschillende invloeden, maar altijd met een klassieke twist’.

Personal Stylist Annick

Als je zelf vindt dat je er goed uitziet, straal je zelfvertrouwen uit. Samen met Annick ga je op zoek naar de perfecte outfit om daarvoor te zorgen. Zelf is ze fan van de Franse stijl: klassiek gecombineerd met de laatste trends of nonchalance gecombineerd met chique items. Accessoires ontbreken bij haar zelden, omdat die net de finishing touch aan een outfit geven.

Personal Stylist Julie

Julie is als styliste begonnen na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten. Zij luistert altijd naar de wensen van haar klanten en probeert elke keer weer te verrassen met een onverwacht item, een inspirerende set of een out of the box look. Haar persoonlijke stijl laat zich het best omschrijven als Scandinavische nonchalance en een tikkeltje ‘je ne sais quoi’.

Personal Stylist Sophie

Na jarenlang een succesvolle modeblog te hebben gehad, deelt Sophie haar stijl en kennis nu graag op een persoonlijke manier met jou. Het belangrijkste aan een outfit is volgens Sophie dat jij je er fijn en comfortabel in voelt – als je je goed voelt, straal je dat uit. Sophie houdt van mooie basics met trendy eye catchers om de outfit een bijzondere twist te geven.

Meer informatie

Wat is Online Personal Styling bij de Bijenkorf?

Houd je van het gemak van online shoppen? Maar vind je het lastig om de juiste kleding te vinden? Het Online Personal Styling team met personal shoppers staat voor je klaar, met een unieke selectie aan Bijenkorf artikelen – speciaal voor jou.

Personal Styling is voor iedereen: dames, heren, jong én oud. Maak zo vaak gebruik van deze personal shopping service als jij wilt. Vind de perfecte outfit voor op het werk, een feestje of een bruiloft.

Maak kennis met ons team van ervaren personal stylisten en personal shoppers. Ontdek de Online Personal Styling service van de Bijenkorf.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu