Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Le Labo

De eau de parfum van het merk Le Labo kreeg al snel bekendheid vanwege zijn subtiele, opvallende geuren en onderscheidende namen. De producten worden vers samengesteld, met de hand gelabeld en zijn vaak unisex.

Le Labo

61 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
61 artikelen

Le Labo bij de Bijenkorf

De allereerste Le Labo locatie opende zijn deuren aan de Elizabeth Street in New York en al snel ontstond er een revolutie in de conventionele wereld van parfum. Le Labo betekent ‘het lab’ in het Frans. Iedere Le Labo boetiek functioneert namelijk als een ambachtelijk laboratorium waarin meesterparfumeurs met de hand de meest olfactorische creaties tot leven brengen. Naast verrukkelijke geurmelanges, kun je ook terecht voor Le Labo zeep en Le Labo douchegel.

Hét Le Labo parfum: Le labo Santal 33

Elke geurmelange van Le Labo beschikt over een zorgvuldig gespecialiseerde formule die de volheid van iedere geur behoudt. Door massaproductie te verruilen voor ambachtelijk vakmanschap, creëert Le Labo een ongeëvenaarde geurbeleving. Santal 33 is dé bestseller en een weerspiegeling van de ambacht die Le Labo zo bijzonder maakt. Ook Le Labo Rose 31 en Le Labo Another 13 staan bekend als écht cultfavorieten. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor Le Labo items voor dames én Le Labo voor heren.

Hoe ruikt Le Labo Santal 33?

Le Labo Santal 33 is een houtachtige geurmelange die geïnspireerd is op het Amerikaanse Westen. De rokerige essentie van brandend houtvuur en vochtig leder belichamen de kern, maar worden subtiel omhelst door de zoetige frisheid van vers geplukte vijgen.

Is Le Labo unisex?

Dankzij de zorgvuldig geformuleerde masculiene én feminiene akkoorden, is ieder Le Labo parfum unisex. Le Labo maakt veelal gebruik van aardse akkoorden die niet specifiek aan één gender gebonden zijn, waardoor de unisex geuren voor hem en haar zijn.