De Bijenkorf Al 150 jaar alles voor bijzondere feestdagen

De Bijenkorf bestaat 150 jaar. We zijn trots en dankbaar dat we na al die jaren nog steeds een plek zijn waar iedereen zich bijzonder kan voelen.

In deze laatste weken van het bewogen jaar 2020 staan geborgenheid, warmte en liefde centraal. Juist nu we weten dat niets vanzelfsprekend is, willen we met vrienden, familie en andere dierbaren samenkomen op een vertrouwde en veilige plek. Een plek waar we ons verbonden en thuis voelen, en waar ruimte is om samen te delen wat écht belangrijk is.

Samenzijn is een feest is dat we moeten vieren. We maken ons mooi voor de spiegel, geven liefdevol uitgezochte geschenken, voeren goede gesprekken tijdens het koken, dekken de perfecte tafel, zingen samen het hoogste lied, laten de champagnekurken knallen en dansen door de feestelijk verlichte kamer.

Alles wat je nodig hebt vind je na 150 jaar nog steeds op dezelfde vertrouwde plek: de Bijenkorf.

Een ontspannen ochtend: Vol verwachting wakker worden en zonder haast opstaan. Samen broodjes bakken en eitjes koken en dan de tijd nemen voor een bijzonder ontbijt aan een gezellig gedekte tafel. In loungewear - heerlijk.

Groots uitpakken: Het perfecte cadeau is een feest om te krijgen, maar ook om te geven. Het is met zorg uitgezocht, met aandacht ingepakt en met liefde gegeven. Bij de Bijenkorf vind je voor iedereen het perfecte cadeau.

Van top tot teen op je allermooist: In deze bijzondere tijd van het jaar wil iedereen van top tot teen op z’n allermooist zijn. Alles mag uit de kast, van verleidelijke lingerie, feestelijke kleding en glinsterende sieraden tot stijlvolle accessoires en schitterende make up.

Stijlvol tot in de details: Alles mag uit de kast voor stijlvolle feestdagen. Je mooiste kleding, accessoires en schoenen, en een aromatisch of houtachtig parfum als finishing touch.

Muziek die verbindt: Zonder muziek is het geen feest. Muziek om op mee te zingen of om naar te luisteren, om ons te helen en te troosten, maar ook om blij van te worden en de toekomst hoopvol op tegemoet te dansen. Muziek verbindt ons en maakt alles mooier.

Eindeloos tafelen: Wordt het deze keer het traditionele diner of ga je iets heel nieuws proberen? Iedereen helpt een handje mee aan het gezelligste diner van het jaar. De tafel wordt feestelijk gedekt met het mooiste tafellinnen, servies en glaswerk. En dan is het alleen nog maar genieten.

De Bijenkorf 150 jaar collectie

Speciaal voor ons 150-jarig bestaan benaderden we een aantal van onze favoriete merken om een bijzondere uitvoering van hun meest iconische product te creëren. De bij en de honingraat waren hierbij uiteraard belangrijke inspiratiebronnen. Deze exclusieve de Bijenkorf 150 jaar collectie is in beperkte oplage verkrijgbaar.

Al 150 jaar bijzonder Ons verhaal

Laat je inspireren door bijzondere verhalen en de rijke geschiedenis van de Bijenkorf