Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Acties & actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden van de verschillende acties van de Bijenkorf en leer waar je nepacties aan herkent.

Actievoorwaarden lopende acties

Instagram-acties

Volg de Bijenkorf nu ook op Instagram voor een dagelijkse foto-update vanuit onze winkels en leuke, nieuwe winacties. Download de Instagram-app voor je mobiele telefoon en start vandaag nog met ons te volgen. Je vindt ons op Instagram door te zoeken naar: deBijenkorf.

Bekijk onze Instagram-foto's voor mode-inspiratie, de mooiste merken en nieuwe collecties.

Pas op voor nepacties

Nepacties via social media en e-mail in omloop

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail en SMS die niet afkomstig zijn van de Bijenkorf. Veelal wordt hierin een Cadeaucard van de Bijenkorf aangeboden ter waarde van 500,-. In deze zogenaamde 'phishing-acties' worden de naam en het logo van de Bijenkorf misbruikt om (jouw) persoonlijke gegevens te verzamelen. Doe niet mee aan deze acties; het betreft oplichting!

Zo herken je officiële winacties van de Bijenkorf:

Officiële e-mails van de Bijenkorf kun je altijd herkennen aan de afzender met een e-mailadres dat eindigt op: @deBijenkorf.nl. Winacties van de Bijenkorf op Facebook zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebookpagina www.facebook.com/deBijenkorf of linken door naar onze website www.deBijenkorf.nl. de Bijenkorf gebruikt geen SMS-berichten voor winacties. De website van de Bijenkorf is te herkennen aan de naam. Deze begint altijd met https://www.debijenkorf.nl, behalve klantenservice.debijenkorf.nl. Twijfel je over de echtheid van een winactie van de Bijenkorf, neem dan contact op met ons Klant Contact Center via telefoonnummer 020 808 9333 (lokaal tarief).