Airforce

Het Nederlandse merk Airforce staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en functionele, moderne designs. De getailleerde parka’s en gewatteerde jassen zijn elk jaar weer favoriet.
  • Home
  • arrow-small__rightAirforce

Airforce

95 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
95 artikelen

Airforce bij de Bijenkorf

Het Nederlandse modelabel Airforce is opgericht in 1999 en is al jaren niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Airforce staat bekend om de hoogwaardige en elegante jassen met functionele en moderne details. In de collectie Airforce voor kinderen, Airforce voor heren en dames vind je dan ook gedetailleerde parka’s en gewatteerde jassen. Met de collectie van Airforce kun je in stijl alle weersomstandigheden trotseren!

Warme jassen van Airforce voor dames, heren en kids

De gewatteerde winterjassen van Airforce zetten de toon in het assortiment. Airforce creëert jassen van topkwaliteit, zodat ze je bescherming bieden tegen de koude en barre weersomstandigheden. Naast de hoogwaardige kwaliteit zijn de jassen van Airforce een lust voor het oog. Het Nederlandse modelabel biedt een tijdloos design met een moderne twist, zodat je ieder winterseizoen weer kan genieten van jouw jas. Ontdek de collectie Airforce winterjassen voor dames, heren en kinderen bij de Bijenkorf.

De mooiste Airforce jassen voor de winter

Zodra de frisse winterdagen om de hoek komen kijken, is het tijd om een warme jas aan te schaffen die je beschermt tegen het koude winterweer. In de webshop van de Bijenkorf vind je daarom een breed assortiment Airforce jassen voor dames en heren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle Airforce jas voor dames of een stoere Airforce jas voor heren: de mooiste exemplaren vind je bij de Bijenkorf. Kies uit diverse gewatteerde parka's met capuchon en kom de winter warmpjes door.

Shop Airforce met korting in de Airforce Sale.