Airforce

Het Nederlandse merk Airforce staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en functionele, moderne designs. De getailleerde parka’s en gewatteerde jassen zijn elk jaar weer favoriet.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightAirforce
48 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
48 artikelen
48 van 48 gezien

Airforce bij de Bijenkorf

Het Nederlandse modelabel Airforce is opgericht in 1999 en is al jaren niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Airforce staat bekend om de hoogwaardige en elegante jassen met functionele en moderne details. In de collectie Airforce voor kinderen, Airforce voor heren en dames vind je dan ook gedetailleerde parka’s en gewatteerde jassen. Met de collectie van Airforce kun je in stijl alle weersomstandigheden trotseren!

Warme jassen van Airforce voor dames, heren en kids

De gewatteerde winterjassen van Airforce zetten de toon in het assortiment. Airforce creëert jassen van topkwaliteit, zodat ze je bescherming bieden tegen de koude en barre weersomstandigheden. Naast de hoogwaardige kwaliteit zijn de jassen van Airforce een lust voor het oog. Het Nederlandse modelabel biedt een tijdloos design met een moderne twist, zodat je ieder winterseizoen weer kan genieten van de jas. Ontdek de collectie Airforce winterjassen voor dames, heren en kinderen bij de Bijenkorf.