Alexander McQueen

Alexander McQueen, momenteel het meest bekend van de Oversized sneaker, staat al jaren aan de top van de designermode. Elke collectie wordt geprezen en is gemaakt met een focus op handwerk, kwaliteit en rijke materialen.

Alexander McQueen

71 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 71 artikelen
48 van 71 gezien

Alexander McQueen bij de Bijenkorf

Er zijn in de modewereld prachtige designermerken te vinden en Alexander McQueen is hier zonder twijfel één van. Het Britse modehuis werd in 1992 opgericht en stond al snel bekend om de radicale en zeer vooruitstrevende ontwerpen voor vrouwen en mannen. Vele beroemdheden, waaronder Lady Gaga en Sarah Jessica Parker, dragen tot de dag van vandaag creaties uit zijn hand. Ook de nieuwe collecties van de huidige creative director Sarah Burton worden geliefd.

Schoenen met een edgy twist van Alexander McQueen

Uit de huidige collectie van Alexander McQueen is bij de Bijenkorf een grote variatie van schoenen te vinden. Contrast en detail staan hierbij centraal. Zo vind je de zeer geliefde Oversized sneaker in het wit met opvallende kleuren op de hiel en mocht je op zoek zijn naar laarzen, dan zijn deze in contrasterende kleuren verkrijgbaar. Het designermerk Alexander McQueen werkt veelvuldig met de kleur zwart, waaronder de schoenen altijd een edgy twist krijgen. Ontdek nu alle sneakers uit de collectie herenmode van Alexander McQueen of laat je inspireren door de vrouwelijke boots uit de Alexander McQueen damesmode.

Lee Alexander McQueen: de controversiële modeontwerper

In de modewereld staat Lee Alexander McQueen bekend als een zeer gewaardeerd modeontwerper. Zijn carrière begon voor het modehuis van Koji Tatsuno, maar zijn echte doorbraak vond plaats als hoofdontwerper voor Givenchy. Zowel zijn eigen collectie - net als voor grote designermerken - waren te allen tijde controversieel. De creaties toonde rebelsheid in combinatie met elegantie. Zijn signatuur was dan ook de combinatie van strengheid, moderniteit en traditie. Het leverde unieke creaties op en maakte Lee Alexander McQueen tot een grootheid zowel binnen als buiten de modewereld.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl