Alexander McQueen

Alexander McQueen, momenteel het meest bekend van de Oversized sneaker, staat al jaren aan de top van de designermode. Elke collectie wordt geprezen en is gemaakt met een focus op handwerk, kwaliteit en rijke materialen.

Alexander McQueen

84 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
84 artikelen
48 van 84 gezien

Alexander McQueen bij de Bijenkorf

Er zijn in de modewereld prachtige designermerken te vinden en Alexander McQueen is hier zonder twijfel één van. Het Britse modehuis werd in 1992 opgericht en stond al snel bekend om de radicale en zeer vooruitstrevende ontwerpen voor vrouwen en mannen. Vele beroemdheden, waaronder Lady Gaga en Sarah Jessica Parker, dragen tot de dag van vandaag creaties uit zijn hand. Ook de nieuwe collecties van de huidige creative director Sarah Burton worden geliefd.

Schoenen met een edgy twist van Alexander McQueen

Uit de huidige collectie van Alexander McQueen is bij de Bijenkorf een grote variatie van schoenen te vinden. Contrast en detail staan hierbij centraal. Zo vind je de zeer geliefde Oversized sneaker in het wit met opvallende kleuren op de hiel en mocht je op zoek zijn naar laarzen, dan zijn deze in contrasterende kleuren verkrijgbaar. Het designermerk Alexander McQueen werkt veelvuldig met de kleur zwart, waaronder de schoenen altijd een edgy twist krijgen. Ontdek nu alle sneakers uit de collectie herenmode van Alexander McQueen of laat je inspireren door de vrouwelijke boots uit de Alexander McQueen damesmode.

Lee Alexander McQueen: de controversiële modeontwerper

In de modewereld staat Lee Alexander McQueen bekend als een zeer gewaardeerd modeontwerper. Zijn carrière begon voor het modehuis van Koji Tatsuno, maar zijn echte doorbraak vond plaats als hoofdontwerper voor Givenchy. Zowel zijn eigen collectie - net als voor grote designermerken - waren te allen tijde controversieel. De creaties toonde rebelsheid in combinatie met elegantie. Zijn signatuur was dan ook de combinatie van strengheid, moderniteit en traditie. Het leverde unieke creaties op en maakte Lee Alexander McQueen tot een grootheid zowel binnen als buiten de modewereld.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu