Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Alexander McQueen

Alexander McQueen, momenteel het meest bekend van de Oversized sneaker, staat al jaren aan de top van de designermode. Elke collectie wordt geprezen en is gemaakt met een focus op handwerk, kwaliteit en rijke materialen.
  • Home
  • arrow-small__rightAlexander McQueen
96 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
96 artikelen

Alexander McQueen bij de Bijenkorf

Er zijn in de modewereld prachtige designermerken te vinden en Alexander McQueen is hier zonder twijfel één van. Het Britse modehuis werd in 1992 opgericht en stond al snel bekend om de radicale en zeer vooruitstrevende ontwerpen voor vrouwen en mannen. Vele beroemdheden, waaronder Lady Gaga en Sarah Jessica Parker, dragen tot de dag van vandaag creaties van zijn hand. Ook de nieuwe collecties van de huidige creative director Sarah Burton worden geliefd.

Ontdek de collectie: Alexander McQueen damesmode en Alexander McQueen herenmode.

Alexander McQueen sneakers

De Alexander McQueen schoenen collectie bij de Bijenkorf heeft een grote variatie aan sneakers. Contrast en detail staan hierbij centraal. Zo vind je de zeer geliefde Oversized Alexander McQueen sneakers voor dames en Alexander McQueen sneakers voor heren. De Alexander McQeen sneakers zijn vaak uitgevoerd in wit en zwart met opvallende kleuren op de hiel.

Lee Alexander McQueen: de controversiële modeontwerper

In de modewereld staat Lee Alexander McQueen bekend als een zeer gewaardeerd modeontwerper. Zijn carrière begon voor het modehuis van Koji Tatsuno, maar zijn echte doorbraak vond plaats als hoofdontwerper voor Givenchy. Zowel zijn eigen collectie - net als voor grote designermerken - waren te allen tijde controversieel. De creaties toonde rebelsheid in combinatie met elegantie. Zijn signatuur was dan ook de combinatie van strengheid, moderniteit en traditie. Het leverde unieke creaties op en maakte Lee Alexander McQueen tot een grootheid zowel binnen als buiten de modewereld.