Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Arte Antwerp

Arte Antwerp weerspiegelt een fusie van hedendaagse artistieke uitingen en subculturele tendensen. De esthetiek van ontwerper Bertony Da Silva onthult een diepgewortelde achtergrond in grafisch ontwerp en een verkenning van verschillende kunstvormen, variërend van moderne architectuur tot muziek. Ontdek herenkleding van Arte Antwerp in ons online warenhuis.

Arte Antwerp

49 artikelen
Filter & sorteer
49 artikelen

Arte Antwerp bij de Bijenkorf

Arte Antwerp is een modemerk uit Antwerpen, ontstaan in 2009. Arte Antwerp bracht als eerste een capsule T-shirt collectie op de markt. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een populair en creatief modehuis. Arte Antwerp heeft een sterke achtergrond in grafisch ontwerp, en exploreert graag verschillende kunstvormen in zijn ready-to-wear collecties die herkenbaar zijn aan de opvallende designs en bold kleuren. Bij de Bijenkorf vind je een brede collectie herenkleding van Arte: van geraffineerde Arte Antwerp T-shirts, tot luxueuze truien en shorts.

Luxueuze herenkleding van Arte Antwerp met een speelse twist

In 2009 ontstond de eerste creatie van Arte Antwerp: een T-shirtcollectie die verschillende kunstvormen bij elkaar bracht. Onder de directie van Bertony Da Silva bewijst het creatieve modehuis Arte Antwerp zijn relevantie door artistieke en tijdige concepten te vertalen naar toonaangevende collecties. Herenkleding van Arte Antwerp bestaat uit stijlvolle items met een speelse en sportieve twist. Zo kun je bij de Bijenkorf terecht voor onder andere polo’s en T-shirts van Arte Antwerp en een breed aanbod aan Arte Antwerp truien.

Hoe kun je Arte Antwerp het beste stylen?

Combineer diverse items van Arte Antwerp met elkaar om een look de creëren naar geheel jouw eigen stijl. Ga voor een echte urban look door een Arte Antwerp trui met een stoere jeans of Art Antwerp broek en sneakers te combineren. Voeg nog een Arte Antwerp pet toe en je outfit is compleet!

Hoe valt Arte Antwerp?

Heb je een mooie Arte Antwerp jas of shirt op het oog en twijfel je over de juiste pasvorm? Over het algemeen valt de kleding van Arte Antwerp normaal, maar in de productomschrijving vind je ook nog een maattabel die je helpt om de juiste maat te kiezen.