Arte Antwerp

Arte Antwerp weerspiegelt een fusie van hedendaagse artistieke uitingen en subculturele tendensen. De esthetiek van ontwerper Bertony Da Silva onthult een diepgewortelde achtergrond in grafisch ontwerp en een verkenning van verschillende kunstvormen, variërend van moderne architectuur tot muziek. Ontdek herenkleding van Arte Antwerp in ons online warenhuis.

Arte Antwerp

34 artikelen
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Arte Antwerp bij de Bijenkorf

Arte Antwerp laat zich leiden door een sterke nadruk op de uitwisseling van concepten en ideeën, en weerspiegelt tegelijkertijd het creatieve landschap. Arte Antwerp, opgevat als brug tussen visionaire gemeenschappen, beweegt en verbindt grenzen. Bij de Bijenkorf vind je een brede collectie herenkleding van Arte: van geraffineerde t-shirts, tot luxueuze truien en shorts.

Luxueuze herenkleding van Arte Antwerp met een speelse twist

In 2009 ontstond een experimentele capsule t-shirtcollectie die verschillende kunstvormen verenigde in kledingstukken, waaronder de eerste creatie van Arte Antwerp, die vanaf dag één vorm gaf aan de duidelijk vormgegeven visie. Arte Antwerp groeide uit tot een gecultiveerd creatie huis en bewijst zijn relevantie door artistieke en tijdige concepten te vertalen in toonaangevende collecties. Herenkleding van Arte Antwerp bestaat uit stijlvolle items met een speelse en sportieve twist. Zo kun je bij de Bijenkorf terecht voor onder andere polo’s en t-shirts van Arte Antwerp en een breed aanbod aan truien en vesten van Arte Antwerp.