menu

Audio

Audio geluid moet, waar jij wilt en hoe dat jij dat wilt, tot z’n recht komen. Door het brede assortiment aan draagbare muziekspelers, speakerboxen en hoofdtelefoons geniet je ten alle tijden van de beste audiokwaliteit. Of je nou kiest voor een bluetooth koptelefoon van JBL of een draadloze speaker van Sonos, jij bepaalt op welke manier je luistert naar muziek.

102 artikelen
  • Accessoires
  • Koptelefoons
  • Mediaspelers
  • Speakers
Filter & sorteer
  • 102 artikelen
48 van 102 gezien

Audio geluid moet, waar jij wilt en hoe dat jij dat wilt, tot z’n recht komen. Door het brede assortiment aan draagbare muziekspelers, speakerboxen en hoofdtelefoons geniet je ten alle tijden van de beste audiokwaliteit. Of je nou kiest voor een bluetooth koptelefoon van JBL of een draadloze speaker van Sonos, jij bepaalt op welke manier je luistert naar muziek.

Audio bij de Bijenkorf

Als muziekliefhebber kan de audiokwaliteit van een koptelefoon de muzikale ervaring maken of kraken. Voor filmliefhebbers is het belangrijk om de beste speakers te gebruiken, om dankzij de verspreiding van het geluid helemaal op te gaan in het verhaal. Iedereen heeft een eigen reden om te verlangen naar het beste geluid. Voor diegene heeft de Bijenkorf een breed aanbod van koptelefoons, speakers en mediaspelers.

In-ear, on-ear en over-ear: de ideale koptelefoon

Draag jij liever in-ear oordopjes, on-ear koptelefoons of juist over-ear hoofdtelefoons. De variatie aan koptelefoons is de afgelopen jaren flink toegenomen. Hierdoor is er voor ieder voor zich een koptelefoon te vinden welke het beste past bij zijn of haar ultieme muziekbeleving. In-ear oordoppen zitten in de oorgang van het oor, hierdoor wordt omgevingsgeluid gedempt. Een on-ear koptelefoon ligt als het ware op het oor en dekt deze dus niet volledig af. Hierdoor is de omgeving nog hoorbaar, maar luister je tegelijkertijd muziek. Voor de muziekliefhebber die zich het liefst volledig afsluit van de buitenwereld zijn over-ear koptelefoons ideaal. Deze hoofdtelefoon zit volledig over de oorschelp, hierdoor wordt omgevingsgeluid volledig weggefilterd.

Ooit gehoord van noise-cancelling koptelefoons? Deze koptelefoon is ruisonderdrukkend, wat betekent dat omgevinggeluid wordt verminderd door het toevoegen van antigeluid. Hierdoor kan nog intenser geluisterd worden naar het audio geluid uit de hoofdtelefoon. Binnen het aanbod van de Bijenkorf is voor iedereen een geschikte geluiddempende koptelefoon te vinden.

De speaker van nu

Bluetooth speakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als audiobron. Op het strand liggen en draadloos verbinden met de muziek op je mobiele telefoon of tablet? Daar zijn de waterproof boxen van JBL uitermate geschikt voor. Gebruik maken van meerdere speakers in de woonkamer, waardoor een zuiver en dynamisch geluid ontstaat? Met de HiFi systemen van Sonos creëer je een indrukwekkende audio-beleving tijdens het kijken van films of bij het luisteren naar je favoriete nummers. Handig om te weten is dat de verschillende speakersystemen van Sonos met elkaar verbonden kunnen worden. Hierdoor kan het audio geluid eenvoudig op elkaar worden afgestemd. Daarnaast zijn ze overal in huis zijn te plaatsen door hun bluetooth functie, waardoor je in elke ruimte kan genieten van muziek.

Mediaspelers: helemaal niet ouderwets

Modern of nostalgisch? Niet iedereen denkt gelijk aan een platenspeler van Crosley om muziek mee af te spelen. Echter zijn de mediaspelers van tegenwoordig helemaal niet meer zo ouderwets. Een mediaspeler maakt het mogelijk om verschillende audiobestanden af te spelen. Door de mogelijkheid om platen af te spelen vanaf een platenspeler, maar tegelijkertijd ook de functie te hebben om de telefoon te verbinden om muziek te beluisteren, mogen de mediaspelers van nu zich daarom ook echte mediaspelers noemen.

Overal draadloos verbinden

Een belangrijk voordeel van het audio apparatuur van nu is de bluetooth functie. Met deze functie kunnen media apparaten op elke locatie draadloos met elkaar worden verbonden. Hierdoor is het mogelijk om onder andere muziek vanaf een computer, laptop of telefoon af te spelen op een speaker of hoofdtelefoon. Ook bestaan er draadloze bluetooth in-ear oordoppen. Deze zijn klein, maar krachtig en daarbij ontzettend handig om mee te nemen als je veel onderweg bent. Zet je wireless speaker- box aan om de kamer te verspreiden met muziek of sluit je af van de wereld met een bluetooth koptelefoon.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl