Koptelefoons

JBL, Kreafunk of Urbanista? Met draad of juist draadloos? In-ear of on-ear? Het aanbod hoofdtelefoons van de Bijenkorf biedt voor iedere muziekliefhebber de ultieme muziekbeleving.Of het nou alleen thuis op de bank is, of terwijl je op reis bent: het is belangrijk om optimaal en overal te kunnen genieten van je favoriete muziek.

32 artikelen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

JBL, Kreafunk of Urbanista? Met draad of juist draadloos? In-ear of on-ear? Het aanbod hoofdtelefoons van de Bijenkorf biedt voor iedere muziekliefhebber de ultieme muziekbeleving.Of het nou alleen thuis op de bank is, of terwijl je op reis bent: het is belangrijk om optimaal en overal te kunnen genieten van je favoriete muziek.

Koptelefoons bij de Bijenkorf

Soms is het ideaal om je even helemaal af te sluiten van de buitenwereld, luisterend naar jouw favoriete muzieknummers. Geluidskwaliteit, draagwijze en comfort. Het zijn cruciale onderdelen om de ideale muziekervaring te creeëren. Onder andere de kleurrijke in-ear koptelefoons van JBL en de moderne on-ear hoofdtelefoons van Kreafunk. Allemaal bieden zij hun eigen stijl en design. Het is dan ook zeker dat er binnen het online aanbod van de Bijenkorf een koptelefoon naar jouw smaak te vinden is.

Geef kleur aan jouw muziek

Als je jouw muzieksmaak een kleur zou moeten geven, welke kleur zou het dan zijn? Binnen het assortiment van de Bijenkorf bestaan er hoofdtelefoons in verschillende kleuren. Een licht roze draadloze oortelefoon van Urbanista, een navy blauwe koptelefoon van Kreafunk, maar natuurlijk ook in de moderne kleuren zwart en wit. Combineer de ideale geluidskwaliteit met jouw favoriete kleur en maak van elke luistersessie je eigen feestje.

Overal muziek met headphones

Tegenwoordig is het niet meer nodig om met verstrengelde draden van oordopjes te vechten. Draadloze koptelefoons zorgen er niet alleen voor dat je overal muziek kan luisteren, maar ook dat er geen snoeren aan vast zitten. Hierdoor is een koptelefoon nog makkelijker om onderweg te gebruiken. Onder andere JBL, Kreafunk en Urbanista hebben zulke handige over-ear en on-ear koptelefoons ontworpen. Houd je toch liever van een in-ear koptelefoon met snoer, dan is deze ook online bij de Bijenkorf te vinden.

Tip: De ideale pasvorm voor jouw koptelefoon

Naast de geluidskwaliteit is ook de vorm van een koptelefoon van belang. Om deze reden is het belangrijk om te kijken welke pasvorm het best bij jou ‘past’. Zo zitten earbuds in de oorschelp, waardoor de volledige binnenkant van het oor wordt bedekt. Een ander model zijn de in-ear koptelefoons. Deze oortelefoons zitten in de gehoorgangen, waardoor het geluid nog beter in het oor blijft zitten. Een koptelefoon, ook wel over-ear koptelefoon, bedekt het gehele oor. Dit zorgt ervoor dat achtergrondgeluid wordt gefilterd en een ultieme geluidservaring ontstaat.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl