Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Speakers

Ben je op zoek naar een draadloze speaker met een retro look of heb je liever een modern design? Bij de Bijenkorf vind je hoogwaardige speakers van merken als JBL, Sonos en Kreafunk. Elke muziekliefhebber zal het ermee eens zijn dat geluid tot z’n recht moet komen. Welke speaker-box heeft jouw voorkeur?

31 artikelen
  • Bluetooth speakers
  • Slimme speakers
Filter & sorteer
31 artikelen
31 van 31 gezien

Ben je op zoek naar een draadloze speaker met een retro look of heb je liever een modern design? Bij de Bijenkorf vind je hoogwaardige speakers van merken als JBL, Sonos en Kreafunk. Elke muziekliefhebber zal het ermee eens zijn dat geluid tot z’n recht moet komen. Welke speaker-box heeft jouw voorkeur?

Speakers bij de Bijenkorf

Zowel onderweg als thuis genieten van de beste muziekkwaliteit? Dat kan met de draadloze speakers van onder andere Sonos en JBL. Alle speakers bieden voor zowel thuis als onderweg de ideale geluidskwaliteit en bezorgen daarmee een ultieme muziekervaring. Een moderne subwoofer van Sonos, een retro bluetooth speaker van Kreafunk of toch een waterdichte speaker van Kikkerland, welke kies jij?

Sonos: een unieke muziekbeleving

De speakers van Sonos staat bekend als hét draadloze HiFi multiroom systeem. Het systeem zorgt ervoor dat de verschillende producten van Sonos direct met elkaar verbonden kunnen worden. Een speciaal ontwikkelde applicatie voor Apple en Android zorgt ervoor dat vanuit elke ruimte de speakersystemen geregeld kunnen worden. Hierdoor kan in elke ruimte, via verschillende apparaten, synchroon muziek worden afgespeeld. Natuurlijk kan ook in elke afzonderlijke ruimte een muzikale stemming worden gecreëerd. Ga bijvoorbeeld voor een van de Sonos soundbars of kies een versterker zoals Sonos Playbase draadloze soundbase. Zo maak je jouw woonkamer levendig.

Het design van Sonos’ sound systeem bestaat uit een moderne vormgeving in het zwart of wit. Het maakt de speakers zo voor vrijwel elk interieur geschikt. De geluidssystemen van Sonos zijn volledig draadloos te gebruiken en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Ideaal om mee te nemen naar buiten, maar ook perfect om thuis te gebruiken.

Draadloze bluetooth speakers van JBL

Muziek voor onderweg? GO! De speakers van JBL zetten de ‘muzikale’ toon als het gaat om draadloze bluetooth speakers. Deze to-go speaker neem je met gemak overal mee naar toe, net als de FLIP 4 en CLIP 2. Deze waterproof bluetooth speakers zijn ideaal voor het luisteren naar muziek, op het strand of naast het zwembad. Het kleurrijke design van de speakers zet een vrolijke en sfeervolle ‘toon’, hierdoor wordt het luisteren naar muziek elke keer weer vanzelf een feestje.

Ultieme geluidssensatie Harman Kardon

Het moderne, maar retro, design van de draadloze bluetooth speakers van Harman Kardon springt direct in het oog. Harman Kardon speakers zijn ontworpen met het doel om niet alleen geweldig geluid te produceren, maar ook een stijlvolle toevoeging te zijn aan het interieur. Daarbij hebben meerdere speakers van Harman Kardon een ingebouwde Google Assistant, waardoor je de speaker met spraakopdrachten kan bedienen. Zo speelt de speaker al jouw favoriete nummers af, zonder dat je daarvoor ook maar enige moeite hoeft te doen.

Splashproof speakers van Kikkerland

Ook te vinden bij de Bijenkorf is het in 1992 opgerichte Kikkerland. De creatieve ontwerpen komen voort uit reizen die zijn gemaakt door de creative-designers van Kikkerland. Bij het zien van de speakers is direct de originaliteit en het belang van de compactheid van speaker te zien. Zo zijn de speakers klein, maar is de geluidskwaliteit krachtig. Daarbij zijn de draadloze, splashproof en waterproof speakers ideaal om mee te nemen vanwege hun compactheid. De diversiteit aan vormen en kleuren maken de producten van Kikkerland niet alleen onderscheidend, maar ook vooral authentiek.

Tip: Lexon accessoires voor speakers in het interieur

Ben jij er ook van overtuigd dat interieur en geluid cruciaal zijn voor sfeer? Een interessante tip om deze twee samen te brengen zijn de interieur speakers van Lexon. Met deze accessoires komen zowel interieur als geluid volledig samen. Lexon biedt muurbeugels en standaarden aan welke speciaal op maat gemaakt zijn voor de speakersystemen van Sonos. De accessoires creëren zo een unieke muzikale beleving en dat allemaal, gewoon, in eigen huis.