ba&sh

ba&sh is het werk van twee vriendinnen uit het mooie Parijs. Niet lettend op de globale trends maken de vriendinnen kleding die hun ideale kledingkast representeert. De modern Franse stijl is de rode draad in alle collecties.
  • Home
  • arrow-small__rightBa&sh

Ba&sh

574 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
Filter & sorteer
574 artikelen

Ba&sh bij de Bijenkorf

Ba&sh is het modemerk van Barbara Boccara en Sharon Krief: twee Parijse vriendinnen met een eigen smaak. De collectie bestaat uit de ideale damesgarderobe volgens Barbara en Sharon. Ieder kledingstuk dat ze ontwerpen zouden ze zelf ook wel willen dragen. De stijl kan het best omschreven worden als Paris-chic: stijlvol en vrouwelijk met een nonchalante “je-ne-sais-quoi” twist.

De jurken van Ba&sh zijn vrouwelijk en elegant

Ba&sh is een echt jurkjesmerk. Als je op zoek bent naar een elegant jurkje moet je echt even een kijkje nemen bij dit Parijse merk. De jurken van Ba&sh zijn namelijk heel vrouwelijk en tegelijkertijd subtiel. Ideaal voor een nonchalante bohemien look. Of kies voor een chique tuniekjurk die je ook prima aan kan naar kantoor. Combineer deze bijvoorbeeld met een blazer en een paar hoge hakken en je hebt de ideale zakelijke look te pakken.

Blijf warm én stijlvol met een jas van Ba&sh

Met de winter op komst kunnen de temperaturen flink dalen. Natuurlijk wil jij nog steeds als een modieuze Parisienne over straat flaneren, maar liever vat je ook geen kou. De jassencollectie van Ba&sh biedt dan een uitkomst. De elegante en vrouwelijke Ba&sh mantels zijn vervaardigd uit heerlijk warme wol, waardoor jij geen stijlcompromis hoeft te maken. Daarnaast kan je natuurlijk ook voor een gewatteerd jack kiezen. De utility look is namelijk helemaal hip. Maar zoals je van het Franse merk kan verwachten, hebben de gewatteerde jassen van Ba&sh alsnog een vrouwelijke touch.