Handdoeken & washandjes

De mooiste en zachtste handdoeken en washandjes vind je bij de Bijenkorf. De collectie bestaat uit vele items die met elke badkamer gecombineerd kan worden: van rustig en effen tot opvallend met grafische prints.

208 artikelen
Filter & sorteer
208 artikelen
48 van 208 gezien

Zonvakantie Bescherm je tegen de zon

De beste zonnebrandcrèmes, de meest verkoelende aftersuns én andere feiten en fabels over zonverzorging lees je hier

De mooiste en zachtste handdoeken en washandjes vind je bij de Bijenkorf. De collectie bestaat uit vele items die met elke badkamer gecombineerd kan worden: van rustig en effen tot opvallend met grafische prints.

Handdoeken & washandjes bij de Bijenkorf

De badkamer is een plek waarin je echt even tot rust kan komen. Na een heerlijke douche of ontspannend bad voel je je weer als herboren. En daarna wil je je natuurlijk wel kunnen afdrogen met een superzachte handdoek! Hiervoor kun je natuurlijk op de Bijenkorf rekenen. Kies voor een aantal losse handdoeken of ga voor een complete badserie, ga voor rustig effen of kies voor opvallend en kleurrijk. In de webshop van de Bijenkorf kan het allemaal.

Luxe handdoeken en badseries van diverse topmerken

In de collectie Ralph Lauren handdoeken & washandjes kun je terecht voor zowel een complete badserie als losse handdoeken. De badseries bevatten een baddoek, badlaken, gastendoek en handdoek. Het luxe gevoel dat de Ralph Lauren-collecties uitstralen kom je ook hier weer tegen. Het polopaard-logo waar het merk zo om bekend staat is ook weer terug te vinden op de handdoeken en washandjes. De sets geven een prachtige finishing touch aan elke badkamer. Mogen jouw handdoeken wel lekker kleurrijk zijn, neem dan eens een kijkje bij de collectie Yves delorme handdoeken & washandjes. Prachtige dessins en effen kleuren wisselen elkaar hier af.

Hoe houd ik mijn handdoek zacht?

Je kent het wel: naar mate van tijd worden je handdoeken steeds minder zacht. Uiteindelijk voelen ze zelfs niet meer lekker aan op de huid. Om jouw handdoeken zo lang mogelijk zacht te houden raden we je een paar dingen aan. Het klinkt gek, maar het beste kun je geen wasverzachter gebruiken bij het wassen van de handdoeken. Dit legt namelijk een laagje over de handdoeken waardoor ze ruw kunnen worden. Was de handdoeken apart van je andere kleding, zodat knoopjes en ritsen de handdoeken niet kunnen beschadigen. Droog de handdoeken bij voorkeur in een droger of hang ze buiten op: door de beweging drogen de handdoeken soepel op.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu