Baum und Pferdgarten

Opvallende dessins en hoogwaardige kwaliteit voeren bij de damescollectie van Baum und Pferdgarten boventoon. Het Deense label biedt kleding voor de zelfverzekerde vrouw met een eigen stijl. Mix en match erop los met de opvallende dessins en levendige kleuren.
  • Home
  • arrow-small__rightBaum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten

4 artikelen
Filter & sorteer
4 artikelen
4 van 4 gezien

Baum und Pferdgarten bij de Bijenkorf

Het modehuis Baum und Pferdgarten is gevestigd in Copenhagen en werd opgericht door Rikke Baumgarten en Helle Hestehaven. De damescollecties zijn ontworpen voor zelfverzekerde vrouwen die niet bang zijn om op te vallen. Baum und Pferdgarten biedt casual kledingstukken aan die comfortabel en eigentijds zijn. De collecties kunnen op allerlei manieren gedragen worden bij verschillende vrouwen zodat je je eigen stijl kan creëren.

Stijl en kwaliteit bij Baum und Pferdgarten

In het assortiment van de Bijenkorf vind je onder andere de nonchalante truien, tops, broeken en jurken van Baum und Pferdgarten. Deze items zijn verrijkt met opvallende dessins en sterke kleuren. Denk aan een top met stippendessin of een broek met ruitjes. Naast dat de collecties stijlvol zijn, is het voor Baum und Pferdgarten belangrijk om te werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Om je outfit helemaal af te stijlen biedt het label ook riemen en sokken aan die perfect passen bij de kledingcollectie van Baum und Pferdgarten.