Benetton

United Colors of Benetton is een kledingmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn kleuren, expertise in breigoed en sociale betrokkenheid. Een mix van Italiaanse stijl en wereldwijd onderzoek, collecties van United Colors of Benetton presenteren zich op trend, kwaliteitsvolle outfits, met respect voor het milieu en met het doel een betere toekomst voor iedereen te creëren.
  • Home
  • arrow-small__rightBenetton

Benetton

1.007 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
1.007 artikelen

United Colors of Benetton bij de Bijenkorf

United Colors of Benetton staat voor kleur, authentieke mode en kwaliteit. Ieder item in de collectie is daarom terug te vinden in een breed kleurenpalet met voornamelijk de primaire kleuren blauw, rood, geel en groen. Hiermee communiceren ze non verbaal dat United Colors of Benetton voor iedereen is; waar ze ook wonen, ongeacht hun huidskleur en welke taal ze ook spreken. Daarnaast experimenteren ze in materialen, ontwerpen, processen en afwerkingen, waardoor duurzaamheid tegenwoordig hoog in het vaandel staat.

Je complete outfit shop je bij United Colors of Benetton

Je vindt zowel in de United Colors of Benetton dames- als in de United Colors of Benetton kindercollectie klassieke pasvormen vervaardigd van een uitstekende kwaliteit. Het Italiaanse merk ontwerpt onder andere klassieke jurken, stijlvolle gebreide truien en hoogwaardige jassen. Bij bijna ieder ontwerp heb je de keuze uit meerdere kleuren. Ben jij al fan?