Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Benetton

United Colors of Benetton is een kledingmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn kleuren, expertise in breigoed en sociale betrokkenheid. Een mix van Italiaanse stijl en wereldwijd onderzoek, collecties van United Colors of Benetton presenteren zich op trend, kwaliteitsvolle outfits, met respect voor het milieu en met het doel een betere toekomst voor iedereen te creëren.

Benetton

428 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
428 artikelen

United Colors of Benetton bij de Bijenkorf

United Colors of Benetton staat voor kleur, authentieke mode en kwaliteit. Ieder item in de collectie is daarom terug te vinden in een breed kleurenpalet met voornamelijk de primaire kleuren blauw, rood, geel en groen. Hiermee communiceren ze dat United Colors of Benetton voor iedereen is. Daarnaast experimenteren ze in materialen, ontwerpen, processen en afwerkingen, waarbij met name de nadruk wordt geplaatst op het verduurzamen van het productieproces.

Je complete outfit shop je bij United Colors of Benetton

Je vindt zowel in de United Colors of Benetton damescollectie als in de United Colors of Benetton kindercollectie klassieke pasvormen vervaardigd van een uitstekende kwaliteit. Het Italiaanse merk ontwerpt onder andere klassieke jurken, stijlvolle gebreide truien en hoogwaardige jassen. Bij bijna ieder ontwerp heb je de keuze uit meerdere kleuren. Ben jij al fan?

Benetton: de kleur in jouw kledingkast

Benetton staat bekend om haar kleurrijke collecties. Het Italiaanse bedrijf focust zich op het ontwerpen van moderne, comfortabele items met een uitgesproken kleurenpallet. Bekijk voor aankomende winter de Benetton truien, om elke dag stralend de kou te trotseren. Benetton hecht veel waarde aan het gebruik van goede materialen in haar productie, waardoor de kleding van Benetton lang mee gaat.