Biotherm

Biotherm maakt gebruik van microalgen en plankton, deze hebben krachtige eigenschappen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. De producten zijn aangenaam van textuur en maken je huid elke dag een beetje gezonder en sterker.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightBiotherm
159 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
159 artikelen
48 van 159 gezien

Biotherm bij de Bijenkorf

Ontdek de luxe cosmetica van Biotherm voor dames en heren bij de Bijenkorf. Biotherm staat bekend om de innovatie verzorgingsproducten die perfect aansluiten op elke huidbehoefte. Alle Biotherm verzorging is rijk aan voedende proteïnen en mineralen. De dag- en nachtcremes van Biotherm helpen de huid herstellen en vernieuwen. Naast de gezichtscrèmes heeft Biotherm ook gezichtsreinigers met een zuivere werking. Deze cleansers van Biotherm zijn ideaal voor een vermoeide, vochtarme huid. Het assortiment verzorgingsproducten van Biotherm bestaat uit bodylotion, bodyolie, deodorant, scrub en zonbescherming.

Verzorgingsproducten van Biotherm voor elke huidbehoefte

Biotherm maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de diepe wateren. De microalgen en plankton hebben krachtige eigenschappen die bijdragen aan een gezonde, stralende huid. Deze natuurlijke ingrediënten helpen de vochtarme huid hydrateren. Naast hydratiecrèmes heeft Biotherm ook anti-aging producten om de huidveroudering te vertragen. Heb je last van vergrote poriën? De maskers en scrubs van Biotherm reinigen én verminderen de verstopte poriën. Biotherm Homme is de luxe huidverzorgingslijn voor mannen. De gezichtsverzorging van Biotherm voor heren zijn rijk aan voedende proteïnen en mineralen.

Biotherm oorsprong in de thermen

Het verhaal van Biotherm is terug te voeren tot aan de Middeleeuwen toen vrouwen reisden naar de thermen in de Pyreneeën. Men ziet de thermen als een bron van eeuwige jeugd. Na elk bad in de 'fontein van de jeugd', was hun huid zachter, gladder, verjongd. In de jaren ’50 ontdekte Dr. Jos Jullien een buitengewone substantie op het oppervlak van de baden: Life planktonTM. Vandaag de dag worden de microalgen en het plankton gebruikt in de verzorging van Biotherm.