Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Björn Borg

Bjorn Borg heeft producten met een unieke uitstraling, een perfecte pasvorm en van een goede duurzame kwaliteit. Het merk is groot geworden met ondergoed, maar de collectie is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige fashionable sportswear collection waardoor jij de beste versie van jezelf kan zijn.

Björn Borg

91 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
91 artikelen

Björn Borg bij de Bijenkorf

De sportswear collectie van Björn Borg is stijlvol en comfortabel tegelijkertijd. Björn Borg ontwerpt sportkleding en ondergoed voor dames, heren en kinderen. De herencollectie van Björn Borg is rijkelijk gevuld met kleurrijke boxers en zwembroeken. Ook de kindercollectie van Björn Borg bevat ondergoed in allerlei trendy kleuren.

Björn Borg

De producten van Björn Borg zijn net zo duurzaam als de herinnering aan de daden van de tennislegende Björn Borg, even adembenemend als zijn spel en even opvallend als zijn records. In naam van de legende werd de Björn Borg-collectie opgericht met Rohdi Heintz als hoofdontwerper. Het sportswear merk begon met sportkleding, maar met hun gewaagde houding kwamen er geweldige ideeën; na een paar nam het bedrijf een moedige stap in de ondergoedwereld. Björn Borg is groot geworden met ondergoed, maar ook de modieuze sportkleding van het merk is bij velen favoriet.

Shop Björn Borg met korting in de Björn Borg Sale.