Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dyson Black Friday 2024

Profiteer van Dyson Black Friday korting. Bij de Bijenkorf shop je rondom Black Friday de Dyson stofzuigers, klimaatbeheersers en stylingsproducten voor een fijne prijs.

Dyson Black Friday bij de Bijenkorf

Shop al je favoriete Dyson producten met korting. Black Friday is op 29 november 2024 bij de Bijenkorf, maar ook nu kun je al terecht voor Dyson artikelen met korting. Rondom Black Friday profiteer je van fijne kortingen in de Dyson outlet. Dit innovatieve merk ontwerpt allerlei producten die jou een handje helpen bij je dagelijkse klusjes. Dankzij de stijlvolle designs dienen de artikelen tevens als een stijlvol woonaccessoire in ieder interieur. Ontdek alle producten en functies van op de Dyson inspiratie pagina.

Dyson stofzuigers, klimaatbeheersers en haarproducten voor een fijne prijs

Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest met de Dyson stofzuigers. Deze draadloze steelstofzuigers hebben geen snoer en hebben net zo een hoge zuigkracht als een stofzuiger met snoer. Je shopt de V8, V10 en V11 stofzuigers met een mooie korting in de Dyson outlet. De klimaatbeheersers zorgen ervoor dat de lucht in huis wordt gereinigd, gekoeld en verwarmd. En je lokken style je op kappersniveau met de innovatieve Dyson haardrogers, stijltangen en de iconische Dyson Airwrap. De Dyson Corrale is ook een musthave voor satijn gladde lokken. Dit is je kans om één van deze mooie producten met korting aan te schaffen.