Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Blush

De 14-karaats gouden sieraden van Blush weerspiegelen de belichaming van een moderne vrouw vandaag - chic, speels en elegant - met verfijnde sieraden met een tijdloos design. De tijdloze designs zijn uitermate geschikt voor iedere dag en passen bij nagenoeg iedere outfit.

Blush

249 artikelen
Filter & sorteer
249 artikelen

Blush bij de Bijenkorf

De sieraden van Blush worden met passie, liefde en oog voor detail vervaardigd. Alle ontwerpen zijn vervaardigd uit 14 karaats geelgoud, witgoud of roségoud en verrijkt met kristallen en zoetwaterparels. Het assortiment bestaat uit subtiele oorstekers, kettinkjes met symbolische hangers en oorringen verrijkt met pavé gezette zirkonia stenen. Vergeet ook vooral niet om een kijkje te nemen bij de ringen van Blush. Wellicht vind je hier wel een geschikte verlovingsring?

Blush sieraden zijn het ideale cadeau

Blozen is een oprechte reactie van het menselijk lichaam om te tonen hoe diep je geraakt bent. De sieraden van Blush zijn dan ook vervaardigd om oprechte genegenheid te tonen. Dit maakt de sieraden van Blush ideaal om cadeau te doen aan een geliefde. Laat je kaken gerust rood kleuren. Je hoeft je hier namelijk absoluut niet voor te schamen! Alle sieraden worden geleverd in een prachtige Blush verpakking die het geven nog leuker maakt.