Bobbi Brown

Advent Calendar - Limited Edition adventskalender

180,-144,-20%
Bobbi BrownBobbi Brown Advent Calendar - Limited Edition adventskalender165109010300000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maak je klaar om te stralen dit feestelijke seizoen met de limited edition adventskalender. Deze 12-delige adventskalendercadeauset bevat de best verkopende cosmetica- en huidverzorgingsproducten van Bobbi Brown ter waarde van € 282,50. Van een hydraterende foundation tot een verkwikkende hydraterende balsem en alles wat je nodig hebt voor stralende ogen en volle lippen dit feestelijke seizoen.

De adventskalender bevat:
- Extra Lip Tint Bare Raspberry 2,3 g
- Smokey Eye Mascara 6 ml
- Long-Wear Cream Shadow Stick Smokey Topaz 1,6 g
- Crushed Oil-Infused Gloss Slow Jam 2 ml
- Mini Crushed Lip Color Ruby 2,25 g
- Mini Highlighting Powder Pink Glow 4 g
- Luxe Eyeshadow Moonstone 2,5 g
- Deluxe Soothing Cleansing Oil 15 ml
- Mini Vitamin Enriched Face Base 7 ml
- Extra Repair Eye Cream 3 ml
- Mini Full Coverage Face Brush
- Extra Illuminating Moisture Balm 5 ml

Gebruikstips:
Extra Lip Tint Bare Raspberry:
Solo voor een vleugje kleur of in combinatie met je favoriete lippenstift voor een stralende, vollere look.

Smokey Eye Mascara: Van de wortels tot de uiteinden van de wimpers aanbrengen en laten drogen.

Long-Wear Cream Shadow Stick Smokey Topaz: Strijk voor onmiddellijke kleur met de vingertoppen over de oogleden en meng. Als alternatief kun je een neutrale tint als basis gebruiken en daarna kleuraccenten aanbrengen om grenzeloze looks te creëren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de ogen te benadrukken.

Crushed Oil-Infused Gloss Slow Jam: Gewoon over de lippen strijken of voor een multidimensionale look bovenop de lippenstift aanbrengen.

Mini Crushed Lip Color: Eenvoudig aanbrengen, er mooi uitzien en er op uitgaan. Voor een intensievere kleur kun je de lippenstift twee of drie keer aanbrengen.

Highlighting Powder: Breng het Highlighting Powder met de schuine kwast aan op de jukbeenderen en de neusbrug. Geef je gezicht extra glow door dit op de cupidoboog en het wenkbrauwbot aan te brengen.

Luxe Eyeshadow Moonstone: Om een unieke look te krijgen, veeg of strijk je de oogschaduw over het hele ooglid en breng je het in meerdere lagen aan. Om een intensere look te krijgen, maak je het kwastje nat voor je de oogschaduw aanbrengt. Om dimensie en diepte aan je ogen te geven, breng je oogschaduw zowel nat als droog aan. Het is belangrijk om de natte oogschaduw te laten drogen voordat je een nieuwe laag aanbrengt.

Deluxe Soothing Cleansing Oil: Masseer de olie op de droge huid en gebruik dan de vochtige vingertoppen om de make-up voorzichtig op te lossen. Met warm water afspoelen.

Mini Vitamin Enriched Face Base: Breng aan op de zojuist gereinigde huid, vermijd daarbij de zone rond de ogen. Gebruik de Vitamin Enriched Eye Base ter voorbereiding op de hele make-up.

Extra Repair Eye Cream: Dep na de reiniging zachtjes met de ringvinger onder de ogen.

Mini Full Coverage Face Brush: De kleine versie van onze bestseller Full Coverage Face Brush is geschikt voor het aanbrengen en blenden van corrigerende en afdekproducten onder de ogen en overal waar je een nauwkeurige dekking nodig hebt.

Extra Illuminating Moisture Balm: Breng hydraterende crème aan op onopgemaakte huid of over de verzorging voor een stralend uiterlijk. Voor een stralende finish over de foundation aanbrengen.

Bekijk meer