menu

Notitieboeken

Kun jij ook niet zonder notitieboek? Bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres. Voor wie op zoek is naar klassieke eenvoud zijn er de notitieboekjes van onder andere Moleskine en Leuchtturm 1917, en voor diegenen die wel van wat versiering houden bieden wij notitieboeken van Paperblanks, Wouf en nog veel meer topmerken.

295 artikelen
  • Adresboeken
  • Hobbyboeken
  • Notitieboeken
  • Schetsboeken
  • Schrijfmappen
Filter & sorteer
  • 295 artikelen
48 van 295 gezien

De 19 hot topics voor 2019 Digital detox

Digital detoxen is al een tijd aan de gang en in 2019 zet deze trend zich voort: offline is het nieuwe online

Kun jij ook niet zonder notitieboek? Bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres. Voor wie op zoek is naar klassieke eenvoud zijn er de notitieboekjes van onder andere Moleskine en Leuchtturm 1917, en voor diegenen die wel van wat versiering houden bieden wij notitieboeken van Paperblanks, Wouf en nog veel meer topmerken.

Notitieboeken bij de Bijenkorf

Het notitieboekje komt eigenlijk altijd wel van pas! Even snel een afspraak, gedachte of to-do lijstje maken kan natuurlijk wel met de smartphone, maar met een notitieboekje is het toch een stuk leuker. En wanneer het notitieboek vol is, heb je een tastbare verzameling herinneringen die je voor lange tijd kunt koesteren.

Notitieboeken in uiteenlopende stijlen

Laat je verrassen door de gevarieerde selectie stijlen die je kunt vinden in de online wereld van de Bijenkorf. Liefhebbers van klassieke eenvoud kunnen hun hart ophalen met de collectie Moleskine notitieboeken. Wist je dat de notitieboekjes van Moleskine zijn geïnspireerd op de exemplaren die werden gebruikt door grote schilders zoals van Gogh en Picasso?

Om in dezelfde stijl te blijven: bij de collectie Leuchtturm 1917 notitieboeken kun je ook heel goed terecht voor een notitieboekje met een effen gekleurde kaft. Kies uit klassiek zwart, ga voor zuurstokroze of felrood, in de Leuchtteurm 1918 collectie is het allemaal mogelijk. Liever een notitieboek met een mooi dessin? Neem in dat geval een kijkje bij onze Wouf notitieboeken. In de collectie vind je mooie botanische prints, fruitige prints en zelfs flamingoprints.

Kies uit verschillende vulling- en kaftsoorten

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant doet er natuurlijk toe. Zo kun je in onze webshop terecht voor notitieboeken met verschillende vulling- en kaftsoorten. Voor de grote tekenaars onder ons bieden wij notitieboekjes met blanco vulling. Voor diegenen die meer van het geschreven woord zijn hebben wij ook genoeg gelinieerde exemplaren om uit te kiezen. Heb je liever een geruite vulling, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl