Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Brabantia

Maak je dagelijkse huishoudrituelen nog leuker met de items van Brabantia. Het Brabantse merk biedt duurzamere producten in stijlvolle designs. Ontdek de collectie keuken-, badkamer- en woonaccessoires van dit merk.

Brabantia

325 artikelen
Filter & sorteer
325 artikelen

Brabantia bij de Bijenkorf

Laat je inspireren door de verrassende collectie van Brabantia exclusief bij de Bijenkorf. In de collectie kun je terecht voor alles voor je badkamer, keuken en huishouden van praktische droogmolens, hoge kwaliteit pannen tot stijlvolle Brabantia strijkplanken, die je helpen om huishouden nog makkelijker te maken. Bijvoorbeeld de Brabantia wasmanden uit de collectie bieden een grote capaciteit en zijn makkelijk te dragen. Niet alleen zijn de items uit het assortiment super handig voor je dagelijkse huishouden, maar de items beschikken ook over stijlvolle designs. Pimp je badkamer op met de badkameraccessoires of richt je keuken stijlvol in met de prullenbakken van Brabantia.

Maak afval verzamelen leuker met Brabantia prullenbakken

Brabantia helpt je een handje om afval verzamelen nog makkelijker te maken. De Brabantia prullenbakken hebben namelijk een prachtig design, verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Voor in de keuken biedt het merk prullenbakken om afval makkelijk te scheiden, maar ook voor een kleine pedaalemmer in de badkamer kun je bij Brabantia terecht. Bij de Bijenkorf vind je bovendien de bijpassende Brabantia vuilniszakken. Kies een retro ontwerp en laat je prullenbak je interieur verrijken!

Heeft Brabantia prullenbakken met meerdere vakken?

Bij de Bijenkorf vind je Brabantia prullenbakken met meerdere vakken. Zo heeft Brabantia prullenbakken met twee én drie vakken. De drie kunststof binnenemmers maken het zeer gemakkelijk of afval te scheiden. De bakken kunnen los van elkaar uit de prullenbak getild worden. Dit type afvalemmer wordt ook wel een trio prullenbak genoemd.

Kan ik afval scheiden met een Brabantia prullenbak?

Door een trio prullenbak aan te schaffen, scheid je gemakkelijk afval. De drie binnenemmers hebben ruimte voor restafval en twee andere soorten afval, bijvoorbeeld gft-afval en plastic. Bij Brabantia vind je prullenbakken in diverse soorten en maten, waaronder Brabantia pedaalemmers óf de populaire Brabantia touch bins.