Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Brabantia

Maak je dagelijkse huishoudrituelen nog leuker met de items uit de collectie van Brabantia. Het Amsterdamse merk biedt duurzame producten en stijlvolle designs. Ontdek de collectie afvalemmers, wasmanden en badkameraccessoires van Brabantia bij de Bijenkorf.
  • Home
  • arrow-small__rightBrabantia
349 artikelen
Filter & sorteer
349 artikelen

Afvalemmers van Brabantia bij de Bijenkorf

Laat je inspireren door de verrassende collectie van Brabantia exclusief bij de Bijenkorf. In de collectie kun je terecht voor praktische wasmanden, moderne afvalbakken en stijlvolle badkameraccessoires van Brabantia, die je helpen om huishouden nog makkelijker te maken. Bijvoorbeeld de wasmanden uit de collectie bieden een grote capaciteit en zijn makkelijk te dragen. Niet alleen zijn de items uit het assortiment super handig voor je dagelijkse huishouden, maar de items beschikken ook over stijlvolle designs. Pimp je badkamer op met de badkameraccessoires of richt je keuken stijlvol in met de afvalemmers van Brabantia.

Maak afval verzamelen leuker met de afvalemmers van Brabantia

Brabantia helpt je een handje om afval verzamelen nog makkelijker te maken. De prullenbakken en afvalemmers van Brabantia hebben namelijk een prachtig design, verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Voor in de keuken biedt het merk prullenbakken om afval makkelijk te scheiden, maar ook voor een kleine pedaalemmer in de badkamer kun je bij Brabantia terecht. Kies een retro ontwerp en je prullenbak valt niet eens meer op in je interieur!