Winkels & Openingstijden
Klantenservice

BYLIMA

Salima Tarzati vervult haar droom met haar kledinglijn ‘BYLIMA’ die inmiddels wordt gedragen door vrouwen over de hele wereld. Haar gevoel voor creativiteit en verschillende culturen is door alle stukken heen te zien. Ontdek BYLIMA dameskleding en accessoires bij de Bijenkorf.

BYLIMA

4 artikelen
 • Hoofddoeken
 • Sjaals
Filter & sorteer
4 artikelen
 • BYLIMA Initials sjaal met strass 190 x 60 cm
  Exclusief

  BYLIMA

  Initials sjaal met strass 190 x 60 cm

  54,95
 • BYLIMA Ricamo sjaal met strass 200 x 75 cm
  Exclusief

  BYLIMA

  Ricamo sjaal met strass 200 x 75 cm

  74,95
 • BYLIMA Chiffre sjaal met strass 175 x 70 cm
  Exclusief

  BYLIMA

  Chiffre sjaal met strass 175 x 70 cm

  74,95
 • BYLIMA Monostamp sjaal met logo en strass 200 x 75 cm
  Exclusief

  BYLIMA

  Monostamp sjaal met logo en strass 200 x 75 cm

  74,95
4 van 4 gezien

ByLima bij de Bijenkorf

ByLima wordt beschouwd als een van de meest gevierde kaftanontwerpers in Nederland en in de Arabische wereld. De prachtige ontwerpen van ByLima zijn meesterwerken die Marokkaanse authenticiteit en elegantie belichamen. Het aterlier heeft vele Marokkaanse en Arabische beroemdheden en royalty’s gekleed, waardoor het merk veel aandacht heeft gekregen. Haar creativiteit en harde werk is het geheim van een voortdurend groeiend succes. Ontdek de kledingcollectie van ByLima exclusief in ons online warenhuis bij de Bijenkorf.

Ontdek dameskleding en accessoires van ByLima in ons online warenhuis

ByLima werd in 2014 gelanceerd door de eigenaar Salima Tarzati. In een korte tijd groeide het merk uit van een winkel in Amsterdam tot een internationaal gerenommeerd label. Onlangs begon ByLima haar eigen sjaals- en burkini-lijn, die over de hele wereld populair is. Bij de Bijenkorf vind je de gehele ByLima collectie: met prachtige dameskleding van ByLima als hoodies, burkini zwembroeken en zwemtops en turban badmutsen en stijlvolle ByLima accessoires. Zo kun je in onze collectie terecht voor prachtige sjaals van ByLima voor een finishing touch van iedere outfit.