Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cartier Pasha de Cartier

Een extravert horloge dat buiten de doos van klassieke uurwerken stapt en een assertieve grafische signatuur omarmt: een vierkant in een cirkel

Kettingen
& armbanden

Finesse is waar Cartier voor staat: dit vind je terug in de prachtige en verfijnde armbanden en sieraden. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Oorbellen
& ringen

De oorbellen en ringen van Cartier stralen tijdloze klasse uit. Combineer de verschillende collecties voor een speels effect. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Horloges

Naast verfijnde sieraden met elk een uniek verhaal, staat Cartier eveneens bekend om haar tijdloze horloges. Ontdek de modellen zoals de iconische Santos, Panthère, Tank en Ballon Bleu. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Geuren

Het juiste parfum is een weerspiegeling van je karakter en maakt een outfit af. De collectie van Cartier bestaat uit luxueuze geuren met bijbehorende lichaamsverzorging.

Lederwaren
& accessoires

Ontdek de collectie luxe lederwaren en accessoires van Cartier die je verfijnde look compleet maken. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Nieuwe collectie Cartier

Nu online verkrijgbaar bij de Bijenkorf: Clash de Cartier. Ontdek de nieuwe collectie vol gewaagde vormen en unieke ontwerpen.

Bekijk de collectie

Cartier services

Naast prachtige sieraden bieden we ook verschillende services aan, zoals het laten personaliseren van jouw horloge of sieraad. Zo wordt jouw aankoop nóg specialer.