Cartier Pasha

Trouw aan zijn eerste editie in 1985, wordt de nieuwe Pasha de Cartier versterkt door een unieke kracht, waarbij elementen worden samengebracht die verder gaan dan het klassieke vakmanschap

Kettingen
& armbanden

Finesse is waar Cartier voor staat: dit vind je terug in de prachtige en verfijnde armbanden en sieraden. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Oorbellen
& ringen

De oorbellen en ringen van Cartier stralen tijdloze klasse uit. Combineer de verschillende collecties voor een speels effect. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Horloges

Naast verfijnde sieraden met elk een uniek verhaal, staat Cartier eveneens bekend om haar tijdloze horloges. Ontdek de modellen zoals de iconische Santos, Panthère, Tank en Ballon Bleu. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Home & schrijfwaren

Vier de mooie dingen in het leven met deze bijzondere collectie van Cartier, voor jezelf of iemand waarvan je houdt. Om te inspireren, te steunen, te verrassen, dankjewel te zeggen, een bijzondere gebeurtenis te vieren of gewoon omdat je het verdient.

Lederwaren
& accessoires

Ontdek de collectie luxe lederwaren en accessoires van Cartier die je verfijnde look compleet maken. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Nieuwe collectie Cartier

De Cartier Icons collectie bestaat uit de meest tijdloze en klassieke items van het merk. Ontdek de schoonheid van Tank, Trinity, Panthère en vele andere iconische designs nu bij de Bijenkorf.

Bekijk de collectie

Cartier services

Naast prachtige sieraden bieden we ook verschillende services aan, zoals het laten personaliseren van jouw horloge of sieraad. Zo wordt jouw aankoop nóg specialer.