Vier met ons mee Chinees Nieuwjaar
bij de Bijenkorf

Chinees Nieuwjaar 2019 bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf is het altijd feest en daarom vieren wij maar al te graag Chinees Nieuwjaar op dinsdag 5 februari. Volgens de Chinese kalender is 2019 het jaar van het zwijn, een dier dat bekend staat om de karaktereigenschappen: sympathiek, tolerant, gepassioneerd en toegewijd. En hoe gaan we Chinees Nieuwjaar bij de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam inluiden?

Jouw nieuwjaarswens in de wensboom
Kom naar de winkel om hier jouw nieuwjaarswens in de traditionele wensboom te hangen. Bij de boom liggen rode kaarten aan een gouden lint, waar je jouw wens op kunt schrijven. Geef 'm een mooi plekje en wie weet komt ‘ie uit.

Kom naar de draken- en leeuwendans
Begeleid door livemuziek en vuurwerk zal op zaterdag 9 februari de draken- en leeuwendans om 14.00 uur van start gaan. Wist je dat de leeuw symbool staat voor geluk en dat de draak boze geesten verdrijft? Pssst... Ze lopen ook door de winkel, dus schrik niet.

Win een aantal mooie prijzen
Bij een kop koffie of thee naar keuze krijg je t/m 9 februari een gelukskoekje. In een aantal hiervan zitten winnende 'papiertjes' met prijzen als een Marc Jacobs damestas of een mooi horloge van Maurice Lacroix. Met wie kom jij langs in onze restaurants? Bekijk hier de actievoorwaarden+.

PRIVILEGE MEMBERSHIP

Op de hoogte blijven van de laatste trends en nooit meer acties of evenementen zoals het Chinees Nieuwjaar mislopen? Meld je dan nu via de onderstaande button aan voor het Privilege Membership van de Bijenkorf. Als Privilege Member ontvang je altijd als eerste onze nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.

Word kosteloos Privilege Member

Chinees Nieuwjaar In de winkels

Kom t/m zaterdag 9 februari naar de evenementen in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam om het Chinees Nieuwjaar te vieren Bekijk het evenement