Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Uitverkocht de Bijenkorf Adventskalender 2023

De Bijenkorf adventskalender 2023 was enorm populair dit jaar! De kalender is uitverkocht, maar wordt volgend jaar weer verwacht. Gelukkig hebben we nog voldoende adventskalenders van schitterende merken om uit te kiezen.

De Bijenkorf adventskalender

De Bijenkorf adventskalender is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest feestelijke kersttradities. Zowel de inhoud als het exterieur is ieder jaar weer buitengewoon grandioos. Net als voorgaande jaren, bestaat de Bijenkorf adventskalender uit 24 vakjes. Één voor iedere dag oplopend naar Kerstmis. Achter ieder vakje schuilt een bijzonder presentje, variërend van een kostbaar parfum tot luxueuze haarverzorging. Wil je jezelf dit jaar extra verwennen? Naast de Bijenkorf adventskalender is ook de Rituals adventskalenders ieder jaar enorm gewild.

Vier de feestdagen met de Bijenkorf adventskalender

Adventskalenders zijn al enkele jaren onmisbaar tijdens de decembermaand. De Bijenkorf speelt al enkele jaren in op deze trend door keer op keer te verrassen met een sensationele editie. Ook dit jaar biedt de Bijenkorf weer een exemplaar dat bestaat uit high-end producten van verfijnde merken. Doe jij mee met deze feestelijke kersttraditie?