Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Stijltangen voor dames

Creëer in een handomdraai stijl, kaarsrecht en pluisvrij haar met de stijltangen voor dames van de Bijenkorf. De stijltangen van de Bijenkorf beschikken over geavanceerde technologieën die het haar zo min mogelijk beschadigen en zorgen voor perfect glad, glanzend en stijl haar.

14 artikelen
Filter & sorteer
14 artikelen
 • Dyson Corrale stijltang koper / nikkel

  Dyson

  Corrale stijltang koper / nikkel

  449,-
 • The Coucou Club Coucou Cordless Hair Straightening Brush - snoerloze elektrische haarborstel

  The Coucou Club

  Coucou Cordless Hair Straightening Brush - snoerloze elektrische haarborstel

  98,-
 • Dyson Corrale stijltang Limited Edition - Ceramic Pop

  Dyson

  Corrale stijltang Limited Edition - Ceramic Pop

  449,-
 • Dyson Corrale stijltang - paars / zwart

  Dyson

  Corrale stijltang - paars / zwart

  449,-
 • Dyson Corrale stijltang - blauw / koper

  Dyson

  Corrale stijltang - blauw / koper

  449,-
 • ghd Duet Style Professional 2-in-1 Hot Air Styler - stijltang
  Trending

  ghd

  Duet Style Professional 2-in-1 Hot Air Styler - stijltang

  419,-
 • 20%

  ghd

  Deluxe Dreamland Collection - Limited Edition cadeauset

  508,-406,40
 • 20%

  ghd

  Mini Styler - stijltang

  209,-167,20
 • ghd

  Cordless Styler Unplugged - stijltang

  335,-
 • Bestseller

  ghd

  Chronos Styler - stijltang

  359,-
 • Mermade Hair

  Straightener 28 mm - stijltang

  75,-
 • ghd

  Pink Take Control Now Platinum+ Styler - Limited Edition stijltang

  309,-
 • ghd

  Max Styler - stijltang

  249,-
 • ghd

  Gold Styler - stijltang

  229,-
14 van 14 gezien

Creëer in een handomdraai stijl, kaarsrecht en pluisvrij haar met de stijltangen voor dames van de Bijenkorf. De stijltangen van de Bijenkorf beschikken over geavanceerde technologieën die het haar zo min mogelijk beschadigen en zorgen voor perfect glad, glanzend en stijl haar.

Stijltangen voor dames bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je voor ieder soort haartype de juiste stijltang die het haar prachtig glad maakt met minimale beschadiging. De tangen van tegenwoordig beschikken over innovatieve technologieën die de warmte gelijkmatig verdelen voor maximale bescherming tegen hitte. De tangen warmen ook zeer snel op voor optimaal gebruikersgemak. De Dyson stijltangen zijn één van de nieuwste technologieën op haargebied en bieden tot 50% minder haarschade. Daarnaast is de tang zonder snoer te gebruiken en dus ontzettend handig in gebruik.

Stijl en pluisvrij haar met de stijltangen voor dames

De stijltang is een van de meest bekende haarstyling tools om het haar in model te brengen. Met name omdat deze multifunctioneel in te zetten is. Uiteraard geeft deze tang de optie om het haar glad en stijl te maken, maar door tang te draaien creëer je ook binnen een handomdraai grove krullen en golven in het haar. Neem bijvoorbeeld een José Eber stijltang die het haar gemakkelijker dan ooit direct ontdoet van pluis en glans toevoegt tijdens het stylen.

Wat is een goede stijltang?

Een goede stijltang laat zich kenmerken door een aantal aspecten, waaronder innovatie, gebruikersgemak én een gelijkmatige hitteverdeling. Met innovatie refereren we naar grensverleggende technologiën die het beste resultaat bieden, zonder de integriteit van het haar aan te tasten. Een Ghd stijltang is hier een uitstekend voorbeeld van, aangezien deze beschikken over het 'Heat Protection System'. Deze functie houdt de temperatuur nauwkeurig in de gaten en voorkomt hittebeschadiging.

Haar beschermen tegen hitte van stijltang

Ondanks het feit dat moderne stijltangen over technologieën beschikken die het haar minder schade toebrengen, is het alsnog essentieel om een heat protector te gebruiken. Ieder beetje schade is tenslotte al te veel. Moderne heat protectors bevatten veelal tevens verzorgende ingrediënten, waardoor je profiteert van hittebescherming én verzorging.