Bobbi Brown

De uitgebreide Bobbi Brown-collectie bestaat uit make-up en gezichtsverzorging. Stuk voor stuk prachtig en heerlijk luxe. Bij Bobbi Brown zijn ze van mening dat de makers bijdragen aan een mooier leven voor vrouwen. Gezichtsverzorging is er voor alle huidtypen: van de normale tot de droge of de meer specifieke huid.

Bobbi Brown Cosmetica

De uitgebreide Bobbi Brown-collectie bij de Bijenkorf bestaat uit make-up en gezichtsverzorging. Stuk voor stuk prachtig en heerlijk luxe. Bij Bobbi Brown zijn ze van mening dat de makers bijdragen aan een mooier leven voor vrouwen. Gezichtsverzorging is er voor alle huidtypen: van de normale tot de droge of de meer specifieke huid.

146 artikelen
  • Make-up
  • Verzorging
Filter & sorteer
  • 146 artikelen
48 van 146 gezien

De uitgebreide Bobbi Brown-collectie bij de Bijenkorf bestaat uit make-up en gezichtsverzorging. Stuk voor stuk prachtig en heerlijk luxe. Bij Bobbi Brown zijn ze van mening dat de makers bijdragen aan een mooier leven voor vrouwen. Gezichtsverzorging is er voor alle huidtypen: van de normale tot de droge of de meer specifieke huid.

Bobbi Brown - cosmetica

Het Bobbi Brown verhaal

“The secret to beauty is simple: be who you are.” Vanuit dit oogpunt is Bobbi Brown haar eigen beautycollectie begonnen die vandaag de dag verkocht wordt in meer dan 60 landen.

Hoe het allemaal begon

Bobbi’s liefdesverhouding met make-up begon al op jonge leeftijd toen ze de cosmeticacollectie van haar moeder ontdekte. De passie voor beauty duurde voort in Bobbi’s tienerjaren en leidde haar naar het Emerson College in Boston, waar ze een diploma ‘theatrale make-up’ behaalde. In de jaren ’80, na het behalen van haar diploma, vertrok Bobbi naar New York City om haar droom als professionele make-up artist te verwezenlijken.
In New York stond Bobbi Brown bekend als dé make-up artist voor een naturel make-uplook. In 1991 verkocht ze voor het eerst haar lippenstiften bij Bergdorf Goodman in New York City, stuk voor stuk kleurtinten met een bruine ondertoon die lijken op je eigen lipkleur, maar dan beter. Op haar eerste dag verkocht ze enorm veel lippenstiften, iedereen was fan van haar realistische, natuurlijke benadering tot beauty.
De natuurlijke make-up van Bobbi Brown viel op in het tijdperk van de jaren ‘80 dat gedefinieerd werd door over-the-top en extravagante make-up. In deze tijd was er een gebrek aan flatterende en natuurlijke make-up, en dat frustreerde Bobbi. Met haar lippenstiften begon ze met het creëren van make-up die de goede eigenschappen van de vrouw benadrukten.

Pretty Powerful

Nu, meer dan twintig jaar later, is Bobbi Brown een gevestigd make-up artist en heeft ze haar eigen uitgebreide make-up- en huidverzorgingslijn. Nog steeds inspireert ze vrouwen met haar luxe make-up en verzorgingsproducten.
Bobbi vindt dat alle vrouwen mooi zijn zonder make-up, maar met de juiste make-up pretty powerful kunnen zijn. Vanuit dit oogpunt startte Bobbi in 2010 met de campagne Pretty Powerful, een campagne die gericht is op het versterken van de maatschappelijke rol van vrouwen en meisjes via onderwijs. Ieder jaar lanceert Bobbi Brown een limited edition Pretty Powerful product, waarvan de volledige opbrengst naar non-profit organisaties gaat die vrouwen en meisjes voorzien van kennis, vaardigheden en middelen om de maatschappelijke rol van vrouwen te versterken.

Make-up van Bobbi Brown

De natuurlijke make-up waar Bobbi Brown mee startte is langzaam uitgebreid tot een groot assortiment make-up, verzorgingsmiddelen en make-upkwasten in de meest uiteenlopende varianten en kleuren. De make-up van Bobbi Brown staat erom bekend iedere huid een prachtige glow te geven. Van een donkerrode lippenstift tot een matterende bronzer, shop de make-up- en verzorgingslijn van Bobbi Brown online bij de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl