Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bobbi Brown

Schoonheid begint bij jou. Dit was de visie van Bobbi Brown in 1991, toen het merk werd opgericht en vandaag zijn we meesters hierin. Bobbi Brown creëert producten die je ware schoonheid onthullen, niet verbergen. Van foundation met de correcte ondertoon tot een echte beauty-enhancing reeks van oog-, wang- en lipmake-up en huidverzorging die de huid doet stralen.

Bobbi Brown cosmetica voor dames

87 artikelen
  • Beauty tools
  • Cadeausets
  • Make-up
  • Reisverpakkingen
  • Verzorging
Filter & sorteer
87 artikelen

Bobbi Brown - cosmetica

Het Bobbi Brown verhaal

“The secret to beauty is simple: be who you are.” Vanuit dit oogpunt is Bobbi Brown haar eigen beautycollectie begonnen die vandaag de dag verkocht wordt in meer dan 60 landen.

Hoe het allemaal begon

Bobbi’s liefdesverhouding met make-up begon al op jonge leeftijd toen ze de cosmeticacollectie van haar moeder ontdekte. De passie voor beauty duurde voort in Bobbi’s tienerjaren en leidde haar naar het Emerson College in Boston, waar ze een diploma ‘theatrale make-up’ behaalde. In de jaren ’80, na het behalen van haar diploma, vertrok Bobbi naar New York City om haar droom als professionele make-up artist te verwezenlijken.
In New York stond Bobbi Brown bekend als dé make-up artist voor een naturel make-uplook. In 1991 verkocht ze voor het eerst haar lippenstiften bij Bergdorf Goodman in New York City, stuk voor stuk kleurtinten met een bruine ondertoon die lijken op je eigen lipkleur, maar dan beter. Op haar eerste dag verkocht ze enorm veel lippenstiften, iedereen was fan van haar realistische, natuurlijke benadering tot beauty.
De natuurlijke make-up van Bobbi Brown viel op in het tijdperk van de jaren ‘80 dat gedefinieerd werd door over-the-top en extravagante make-up. In deze tijd was er een gebrek aan flatterende en natuurlijke make-up, en dat frustreerde Bobbi. Met haar lippenstiften begon ze met het creëren van make-up die de goede eigenschappen van de vrouw benadrukten.

Pretty Powerful

Nu, meer dan twintig jaar later, is Bobbi Brown een gevestigd make-up artist en heeft ze haar eigen uitgebreide make-up- en huidverzorgingslijn. Nog steeds inspireert ze vrouwen met haar luxe make-up en verzorgingsproducten.
Bobbi vindt dat alle vrouwen mooi zijn zonder make-up, maar met de juiste make-up pretty powerful kunnen zijn. Vanuit dit oogpunt startte Bobbi in 2010 met de campagne Pretty Powerful, een campagne die gericht is op het versterken van de maatschappelijke rol van vrouwen en meisjes via onderwijs. Ieder jaar lanceert Bobbi Brown een limited edition Pretty Powerful product, waarvan de volledige opbrengst naar non-profit organisaties gaat die vrouwen en meisjes voorzien van kennis, vaardigheden en middelen om de maatschappelijke rol van vrouwen te versterken.

Make-up van Bobbi Brown

De natuurlijke make-up waar Bobbi Brown mee startte is langzaam uitgebreid tot een groot assortiment make-up, verzorgingsmiddelen en make-upkwasten in de meest uiteenlopende varianten en kleuren. De make-up van Bobbi Brown staat erom bekend iedere huid een prachtige glow te geven. Van een donkerrode lippenstift tot een matterende bronzer, shop de make-up- en verzorgingslijn van Bobbi Brown online bij de Bijenkorf.