Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Estée Lauder cosmetica voor dames

Het assortiment van Estée Lauder bestaat uit skincare, make-up en geuren voor hem en haar. Voor iedere leeftijd en elk huidtype is er een geschikte moisturizer en ook cleansers en maskers zijn er in verschillende varianten.

128 artikelen
  • Beauty tools
  • Cadeausets
  • Geuren
  • Make-up
  • Reisverpakkingen
  • Verzorging
Filter & sorteer
128 artikelen

Het assortiment van Estée Lauder bestaat uit skincare, make-up en geuren voor hem en haar. Voor iedere leeftijd en elk huidtype is er een geschikte moisturizer en ook cleansers en maskers zijn er in verschillende varianten.

Estée Lauder cosmetica en huidverzorging

Estée Lauder speelt al bijna 80 jaar een grote rol in de wondere wereld van beauty. Dit merk benadrukt met al haar producten de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw. De collectie gaat van essentiële skincare tot prachtige make-up en heerlijke parfums.

Het ontstaan van Estée Lauder

In de jaren ’40 start het koppel Estée en Joseph Lauder het merk Estée Lauder Cosmetics. Ze verdelen de taken op basis van ieders kwaliteiten. Estée had de creatieve leiding en was de expert op gebied van sales en Joseph richtte zich meer op de financiën en operations.
Estée ontwikkelt haar eigen beauty-lijn die startte met vier producten waaronder een superrijke wondercrème die naar eigen zeggen alle huidproblemen aanpakt. Hiermee gaat ze langs beautysalons en geeft daar live demonstraties en vergroot zo de naamsbekendheid van het merk.
In 1947 werpt de marketing van Estée haar vruchten af en plaatst het elegante warenhuis Saks Fifth Avenue een grote bestelling dat in twee dagen uitverkocht raakt.
Estée gelooft in de kracht van mond-op-mond reclame en haalt het meest uit haar werk door met haar eigen ogen te zien wat het product met de vrouw doet. Zo komt ze erachter wat de wensen zijn van verschillende vrouwen en interpreteert deze in haar nieuwe producten.
Door de jaren heen breidt Estée Lauder zich steeds verder uit. De zoon van de eigenaren speelt samen met zijn echtgenote een steeds grotere rol. Clinique wordt toegevoegd aan het bedrijf en is een razend succes. In 1962 verrijkt het merk zich met een make-up lijn en niet veel later met een heerlijke geur. Daaropvolgend is het bedrijf nog verder uitgebreid.
Vandaag de dag is het merk niet weg te denken uit de schappen. Door continue kwaliteit en luxe te bieden is dit een iconisch merk.

Advanced Night Repair

Een ware revolutie onder gezichtsverzorging zijn de serums van Estee Lauder, zoals de bestseller Advanced Night Repair. De huid word tijdens je slaap bevorderd door celvernieuwing en daardoor voelt het steviger en zachter aan. Ook aan de ogen is gedacht met een speciale lijn voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Foundations

Foundations van Estée Lauder laten iedere huid stralen. Kies je voor een lichte dekking? Dan zijn de BB- en CC creams de perfecte keuze. Deze geven naast een teint ook ultieme verzorging aan je huid. Voor een dekkende finish is de Double Wear foundation de juiste keuze.

Oog en lip make-up

Daarnaast zullen je ogen ook schitteren met prachtige oog make-up van Estée Lauder. Kies hier uid de beste mascara’s en gepigmenteerde oogschaduws. Ook staat het merk bekend om de perfecte lipsticks die langhoudend zijn.
Heerlijke parfums, voedende verzorging en nog heel veel meer is te vinden bij Estée Lauder.