M·A·C

M·A·C is een van de populairste make-up merken ter wereld. Lipsticks in wel 100 verschillende kleuren, de meest glitterende highlighters, goed gepigmenteerde oogschaduw. Je kan voor alles bij M·A·C terecht. Het merk is voor iedereen.

M·A·C Cosmetica

“All Ages, All Races, All Sexes”, vanuit dit oogpunt ontwikkelt MAC Cosmetics professionele en kwalitatieve cosmetica in meer dan 100 tinten voor ogen, lippen en gezicht. In het brede assortiment verzorgingsproducten en make-up van MAC vind je zeker de kleur en finish die aansluit bij jouw wensen. Ook de populaire limited edition collecties vol musthaves zijn hier verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

296 artikelen
  • Geuren
  • Make-up
  • Verzorging
Filter & sorteer
  • 296 artikelen
48 van 296 gezien

“All Ages, All Races, All Sexes”, vanuit dit oogpunt ontwikkelt MAC Cosmetics professionele en kwalitatieve cosmetica in meer dan 100 tinten voor ogen, lippen en gezicht. In het brede assortiment verzorgingsproducten en make-up van MAC vind je zeker de kleur en finish die aansluit bij jouw wensen. Ook de populaire limited edition collecties vol musthaves zijn hier verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

M·A·C Cosmetics bij de Bijenkorf

Alle producten van M·A·C Cosmetics shop je in de webshop van de Bijenkorf. Oorspronkelijk waren de producten bedoeld voor make-up professionals. In de loop der jaren is M·A·C Cosmetics echter uitgegroeid tot één van de bekendste beautylabels wereldwijd. De vele collecties bestaan uit professionele cosmeticaproducten voor lippen, ogen en gezicht. Regelmatig gaat M·A·C Cosmetics samenwerkingen aan met ontwerpers, muzikanten en andere celebrities. Dit resulteert in populaire limited editon-collecties vol musthaves.

De wereld van M·A·C Cosmetics

In 1984 is M·A·C Cosmetics opgericht in Toronto door Frank Toskan en Frank Angelo. M·A·C was toen onderdeel van Estée Lauder Companies. Fotograaf en make-up artist Frank Toskan ontdekte een gebrek aan geschikte kleuren en texturen voor de resultaten van make-up in de moderne make-up industrie. Daarnaast vond hij dat er te weinig conventionele make-up bestond in de cosmeticawereld voor de moderne vrouw. M·A·C lanceerde een make-uplijn waarmee ze zich voor het eerst gingen richten op etniciteit in make-up.

In het begin waren de producten van M·A·C alleen bedoeld voor make-up professionals, maar later werden de producten van M·A·C al snel verkocht aan consumenten. Vanaf dat moment ging het goed met M·A·C Cosmetics en kwam het in 1998 los te staan van Estée Lauder Companies. Nu enkele jaren later behoort M·A·C tot een van de top drie wereldwijde make-upmerken en is het wereldwijd een populair cosmeticamerk.

M·A·C make-up

M·A·C foundation, M·A·C concealer, M·A·C mascara of M·A·C highlighters: het assortiment van M·A·C is ontzettend divers. Ben je op zoek naar make-up voor een uitgesproken party make-uplook of juist naar een natuurlijke overdag make-uplook? Bij M·A·C vind je zeker weten het make-up product waar je naar op zoek bent.
Naast de permanente collectie brengt M·A·C eens in de zoveel tijd een limited edition collectie uit. Elke limited edition collectie van M·A·C heeft een eigen thema en is gebaseerd op de trends van het seizoen. Deze collecties zijn tijdelijk verkrijgbaar en snel uitverkocht.
Daarnaast heeft M·A·C ook een paar VIVA GLAM lippenstiften uitgebracht. De gehele opbrengst van de VIVA GLAM lipsticks gaat traditiegetrouw naar het M.A.F. M·A·C AIDS Fonds ter ondersteuning van de strijd tegen HIV/AIDS.

M·A·C verzorgingsproducten

Niet alleen de make-up van M·A·C , maar ook de verzorgingsproducten van M·A·C zijn een aanwinst voor je beautycollectie. Van een hydraterende dagcrème tot een Prep + Prime primer die de huid egaal en stralend maakt. Van de hipste kleuren make-up tot de verzorgende producten, cosmetica van M·A·C verveelt nooit!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl