Winkels & Openingstijden
Klantenservice

NARS

NARS is het merk van de Orgasm blush en de Laguna bronzer. Volgens het merk zijn er geen regels op het gebied van make-up. Iedereen moet zijn creativiteit en artistieke kant loslaten. Met elk product zijn er eindeloze mogelijkheden voor zelf-expressie: laat je niet tegenhouden, dan doen anderen dat ook niet.

NARS cosmetica voor dames

Bij NARS draait het om artistieke zelfexpressie en fantasie. Met de NARS oog make-up, lip make-up en blush creëer jij je eigen regels. Daag jezelf uit, wees niet bang om te experimenteren en neem het vooral niet te serieus. Het gaat immers over make-up!

75 artikelen
  • Beauty tools
  • Cadeausets
  • Make-up
  • Reisverpakkingen
  • Verzorging
Filter & sorteer
75 artikelen

Bij NARS draait het om artistieke zelfexpressie en fantasie. Met de NARS oog make-up, lip make-up en blush creëer jij je eigen regels. Daag jezelf uit, wees niet bang om te experimenteren en neem het vooral niet te serieus. Het gaat immers over make-up!

NARS bij de Bijenkorf

NARS is het merk van de legendarische make-up artist Francoise Nars. In samenwerking met beroemde fotografen als Paolo Roversi, Irving Penn en Steven Meisel schudde hij de mode industrie op met provocatieve beauty looks. In 1995 bracht hij een collectie lippenstiften met levendige kleuren op de markt en dat was het begin van zijn eigen merk NARS. Met NARS introduceerde Francoise het concept “Raw Beauty”. Hij ziet het gezicht niet als een blank canvas, maar wilt juist de karakteristieke gelaatstrekken die iemand uniek maken accentueren. Dat betekent echter niet dat de make-up producten van NARS alleen geschikt zijn voor een naturel look. Integendeel! De blushes, lippenstiften en highlighters van NARS prikkelen de fantasie en dagen je uit om je creativiteit de vrije loop te laten. Als de sprankelende kleuren en adembenemende texturen al niet stimulerend genoeg zijn, dan doen de bijzondere namen er nog een schepje bovenop. De Climax mascara en iconische Orgasm blush van NARS brengen jou make-up look naar een ongekend hoogtepunt!

De collectie van NARS

Naast de Orgasm blush is de Laguna bronzer één van de meest beroemde make-up producten van NARS. Deze NARS bronzer zorgt voor een schitterende sun kissed glow! Maar voor ook voor een lippenstift zit je bij NARS helemaal aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor de diepe matte kleuren van de Audacious collectie. Of breng jij je lippen tot leven met de sprekende glans van de Velvet collectie. Ook het oogschaduwpalet van NARS is divers. Het merk biedt zowel natuurlijke bruintinten als sterk gepigmenteerde eye paint waarmee jij je ogen op een kunstzinnige manier kan omlijsten. De collectie van NARS leent zich uitstekend voor waanzinnige experimenten!