Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Conditioners voor dames

Hair wash day is niet compleet zonder het gebruik van een conditioner! Bij de Bijenkorf vind je conditioners voor ieder haartype. Conditioner is een belangrijk onderdeel van iedere wasbeurt, aangezien het je lokken herstelt, voedt én hydrateert.

118 artikelen
Filter & sorteer
118 artikelen

Hair wash day is niet compleet zonder het gebruik van een conditioner! Bij de Bijenkorf vind je conditioners voor ieder haartype. Conditioner is een belangrijk onderdeel van iedere wasbeurt, aangezien het je lokken herstelt, voedt én hydrateert.

Conditioners bij de Bijenkorf

Een goede conditioner is van essentieel belang voor een gezonde coupe. Afhankelijk van jouw haarzorgen, vind je bij de Bijenkorf een geschikte conditioner. Wil je met name pluis minimaliseren óf kunnen jouw haarpunten wel profiteren van een flinke dosis hydratatie? Dankzij het uitgebreide aanbod vind je geheid dé perfecte conditioner, waardoor jouw hair goals realiteit worden. Een conditioner zorgt er tenslotte voor dat je haar handelbaar is én over voedingstoffen beschikt die je lokken gezond houden. Hierdoor wordt haarbreuk voorkomen en zul je merken dat je haar mooier ‘valt’. Van Rituals conditioner tot Kevin Murphy conditioner: een good hair day begint bij de Bijenkorf.

Conditioners voor krullend haar

Krullend haar heeft specifieke behoeften en veelal baat bij romige en ‘’zwaardere’’ producten. Krullen zijn namelijk van nature droger en hebben veelal een grove structuur. Een krullen conditioner bevat daarom voedende oliën en vochtinbrengende ingrediënten die de haarschacht polijsten en de krulstructuur definiëren. Krullenbollen profiteren bovendien van een conditioner zonder siliconen. Siliconen kunnen het haar verzwaren, waardoor krullen uitzakken. Een variant zonder siliconen houdt het haar luchtig, waardoor je krullen meer bounce en volume krijgen. Een Olaplex conditioner is ideal om krullen te versterken, terwijl een Moroccanoil conditioner intense hydratatie biedt.

Wat doet conditioner?

Na het wassen van je haar met shampoo, staan de haarschubben open. Dit resulteert in stug en pluizig haar. Om je lokken weer glad en soepel te krijgen, is een conditioner essentieel. Bovendien legt conditioner een beschermlaag over je lokken, waardoor deze handelbaar worden en de kans op haarbreuk minder aanwezig is.

Hoe gebruik je conditioner?

Conditioner breng je altijd aan nadat je haar is gewassen met shampoo in de lengtes van je haar én de haarpunten. Zorg ervoor dat je overtollig water uit je haar knijpt, alvorens je conditioner aanbrengt. De meeste conditioners hebben zo’n 2 tot 5 minuten inwerktijd nodig. Spoel het vervolgens uit. Door achteraf een haarserum te gebruiken, wordt je haar optimaal gepolijst.