Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Een hydraterende haarolie is een essentieel onderdeel van je verzorging voor glanzend, gezond en sterk haar. Bij de Bijenkorf vind je haaroliën van verschillende toonaangevende merken, waaronder Christophe Robin en The Ordinary.

Haaroliën voor dames bij de Bijenkorf

Futloos haar, gespleten punten, pluizig en droog haar: met de innovatieve formules van de haaroliën krijgt je haar een boost. Na een warme zomer of bij overmatige blootstelling aan hitte kan je haar behoorlijk uitgedroogd zijn. Om te voorkomen dat je haar afbreekt, is het belangrijk om je lokken extra verzorging te bieden. Ontdek de veelzijdige collectie haaroliën in het assortiment van de Bijenkorf.

Haaroliën van professionele cosmetica merken

In het assortiment van de Bijenkorf vind je de perfecte haaroliën van professionele haarverzorgingsmerken. De haaroliën van Christophe Robin bieden de perfecte basisverzorging voor iedereen met droog, gekleurd en gevoelig haar. Maar ook de collectie haaroliën van The Ordinary bevatten essentiële ingrediënten voor een betere haarstructuur. Deze oliën zijn volledig vervaardigd van organische producten en kunnen ook op de huid aangebracht worden.