Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Droogshampoos voor dames

Droogshampoo is één van de meest innovatieve en geliefde doorbraken geweest binnen de wereld van haarverzorging. Deze praktische spray maakt het haar binnen een handomdraai weer fris en schoon én daarmee stel je jouw volgende wasbeurt gemakkelijk nog even uit.

21 artikelen
Filter & sorteer
21 artikelen
21 van 21 gezien

Droogshampoo is één van de meest innovatieve en geliefde doorbraken geweest binnen de wereld van haarverzorging. Deze praktische spray maakt het haar binnen een handomdraai weer fris en schoon én daarmee stel je jouw volgende wasbeurt gemakkelijk nog even uit.

Droogshampoos bij de Bijenkorf

Heb jij last van vet haar, maar wil je jouw lokken niet dagelijks wassen? Droogshampoo is een doeltreffende manier om een vette hoofdhuid te maskeren. Doordat overtollig talg geabsorbeerd wordt van de haarwortels, oogt de hoofdhuid weer fris, luchtig en schoon. Droogshampoo is ook een geweldige manier om jouw coupe te voorzien van een ware volume boost. De poederige textuur van een droogshampoo maakt het haar namelijk nét iets stugger. Bij Moroccanoil vind je onder andere geschikte exemplaren voor dames met een donkere haarkleur. De ‘Dark Tones’ Moroccanoil droogshampoo bevat donkere pigmenten die geen zichtbaar residu achterlaten. De diepe tonen in donker haar blijven daardoor behouden.

Met een effectieve droogshampoo stel je jouw volgende wasbeurt nog even uit

De ‘Elixir Collection Refreshing Dry Shampoo’ van Rituals is een doeltreffende droogshampoo. Het product zit verpakt in een stijlvolle gouden spuitbus en kenmerkt zich door de herkenbare Rituals uitstraling. Plaats de stylish flacon op een prominente plek in jouw badkamer en voeg direct een stijlvol element toe aan het interieur van jouw badkamer. De Rituals droogshampoo is tevens verrijkt met ingrediënten die de hoofdhuid kalmeren. Kortom: spray & go met de doeltreffende droogshampoos uit onze collectie. Bad hair days zijn verleden tijd, want met een droogshampoo zorg je er niet alleen voor dat jouw lokken er direct fris en schoon uitzien, maar voeg je ook een flinke dosis volume toe.

Is droogshampoo slecht voor je haar?

Droogshampoo is niet slecht voor je haar, zolang je het niet iedere dag gebruikt. Dagelijks gebruik zal resulteren in ophopingen op de hoofdhuid, waardoor de kans bestaat dat haarzakjes verstopt raken. Droogshampoo is écht bedoeld om je eerstvolgende wasbeurt maar enkele dagen uit te stellen óf om je lokken te voorzien van volume. De Olaplex droogshampoo is een uitstekende keuze, aangezien deze over een zeer fijne nevel beschikt die geen poederige resten achterlaat. Dit voorkomt ophopingen op de hoofdhuid. Bovendien bevat deze droogshampoo kalmerende ingrediënten voor een comfortabel gevoel op de hoofdhuid.