Zonnebrand voor dames

Wanneer je van plan bent om te genieten van de zon, dan is het van essentieel belang om je huid een goede zonbescherming te geven met de juiste zonnebrand. Zonnebrand beschermd je tegen verbranding, maar zorgt ook voor een goede hydratatie van je huid. Ontdek de collectie met topmerken als The Ordinary, Lancaster en Biotherm.

118 artikelen
  • Zonnebrand
  • Zelfbruiners
  • Lipverzorging
  • Aftersun
Filter & sorteer
118 artikelen

Wanneer je van plan bent om te genieten van de zon, dan is het van essentieel belang om je huid een goede zonbescherming te geven met de juiste zonnebrand. Zonnebrand beschermd je tegen verbranding, maar zorgt ook voor een goede hydratatie van je huid. Ontdek de collectie met topmerken als The Ordinary, Lancaster en Biotherm.

Zonnebrand voor dames bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor een collectie met hoogwaardige zonnebrand om je huid optimaal te beschermen tegen de UV-stralen van de zon. De beschermingsfactor van de zonnebrand wordt aangegeven met een SPF. Het is van belang om de juiste SPF sterkte te nemen die bij jouw huidtype aansluit. Heb je een lichte huid? Dan wordt de minimale SPF van 30 tot en met 50 aanbevolen. Heb je een getinte huid? Dan wordt de minimale SPF van 15 aangeraden. Een crème met een hogere factor voorkomt roodheid en verbranding, maar houdt het bruiningsproces niet tegen.

Verzorgende zonnebrand van top cosmeticamerken

In zonnebrand zit naast de SPF ook verzorgende en voedende ingrediënten. In de Biotherm zonnebrand zitten beschermingsformules, die worden gecombineerd met vitamine E om vrije radicalen te neutraliseren. De zonnebrand is verkrijgbaar in zowel een crème als melktextuur. Ook de Lancaster zonnebrand combineert bescherming met een Sensiboost-complex. Hierdoor wordt de natuurlijke weerstand van de huid versterkt. Ontdek welke zonnebrand bij jouw behoefte past.

Zonnebrand gezicht: voorkom vroegtijdige huidverouderig

Wist je dat zonneschade de nummer één oorzaak is van vroegtijdige huidveroudering? Bescherm je gezicht daarom goed met een zonnebrand. Zeker tijdens de zomermaanden en op zonnige dagen is het een ware musthave. De ouderwetse dikke créme die een witte waas achterlaat is gedateerd en daarom vind je tegenwoordig luchtige formules die geen spoor van bewijs achterlaten. Zo voorzien de exemplaren van COOLA het huidppervlak van een matte finish zonder vettig residu.

Zonnebrand die geen witte waas achterlaat

Veel dames gebruiken dagelijks geen zonnebrand omdat ze zich storen aan de witte waas die het kan achterlaten. De innovatie op het gebied van zonnebrand heeft echter geresulteerd in transparante formules die na applicatie wegsmelten in de huid. Zo wordt de Rituals zonnebrand snel door de huid opgenomen, terwijl de huid wordt beschermd tegen UVA- en UVB stralingen. Ook de Biodermal zonnebrand zonnebrand is het overwegen waard. De Matterende Zonnefluïde voorziet de huid van een matte afwerking en is niet detecteerbaar.

Wat is een minerale zonnebrand?

Er bestaan twee soorten zonnebrand, namelijk: minerale zonnebrand en chemische zonnebrand. Het verschil zit ‘m in de manier waarop ze beschermen tegen UV-straling. Een chemische zonnebrand trekt in de huid, terwijl een minerale zonnebrand een laagje op de huid legt, waardoor UV-stralingen weerkaatsen. De Naïf zonnebrand beschikt over minerale filters.

Welke zonnebrand is geschikt bij acne?

Een minerale zonnebrand wordt geadviseerd bij acne. Een chemische zonnebrand trekt namelijk in de huid. Dit kan de huid irriteren en resulteren in het verergeren van acne. Minerale zonnebrand blijft bovenop het huidoppervlak liggen, waardoor de kans op huidirritatie kleiner is. De serumachtige fluïden van Hello Sunday zijn vederlicht en laten geen olieachtig laagje achter die een vette huid accentueren.