Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Creed

De unieke tradities en methodes van parfumhuis Creed gaan al zeven generaties over van vader op zoon. De kwaliteitsgeuren van Creed worden nog steeds via de klassieke infusiemethode gecreëerd.

Creed

34 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Creed bij de Bijenkorf

Het verhaal van Creed begint in 1760. Het jaar waarin Henry Creed een paar lederen geurende handschoenen cadeau deed aan Koning George lll van Engeland. Henry Creed werd door koningin Victoria aangesteld als dé Koningklijke kleermaker én parfumleverancier van het hof. Tijdens de dagen van het welvarende Tweede Franse Keizerrijk maakte Creed naam met hun uitzonderlijke kleermakerij en ongeëvenaarde geurcomposities. Deze prestigieuze exclusiviteit, maakte Creed al snel geliefd binnen aristocratische kringen. Vandaag de dag staat Creed nog steeds bekend om de superieure én bewonderenswaardige kwaliteit.

Welk Creed parfum past bij jou?

Creed biedt een ruime collectie aan elegante geurcomposities. Zo is ‘Creed Silver Mountain Water’ een aromatische melange met akkoorden van Bergamot, Mandarijn en Sandelhout. ‘Creed Green Irish Tweed’ is een weerspiegeling van de ongerepte Ierse bossen. De kruidige en houtachtige nuances laten je meeslepen naar het woeste Ierse landschap, terwijl de frisse akkoorden doen denken aan vers gemaaid gras op een regenachtige ochtend. De leerachtige noten van ‘Creed Vetiver’ bieden daarentegen een aards karakter, terwijl stimulerende citrusnoten resulteren in een zuivere touch. Ieder Creed parfum laat je meeslepen naar majestueuze oorden en doen denken aan ongeëvenaarde belevingen.

Wat is het beste Creed parfum?

Creed Aventus is dé nummer één best verkochte luxueuze herengeur in het Verenigd Koningrijk. Deze masculiene geurmelange heeft zijn populariteit te danken aan de houtachtige akkoorden en prestigieuze historie. Dit Creed herenparfum is een krachtig statussymbool voor de zelfverzekerde en succesvolle moderne heer.

Is Creed unisex?

Creed heeft een breed assortiment geuren met prominente masculiene en feminiene akkoorden, máár Creed biedt ook geuren die unisex zijn. Zo is ‘Creed Royal Water’ en zuivere unisex geurmelange die beschikt over sappige citrusextracten én de frisheid van mint en basilicum.