Creed

De unieke tradities en methodes van parfumhuis Creed gaan al zeven generaties over van vader op zoon. De kwaliteitsgeuren van Creed worden nog steeds via de klassieke infusiemethode gecreëerd.

Creed

35 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 35 artikelen
35 van 35 gezien

Creed bij de Bijenkorf

Het verhaal van Creed begon in 1760 toen James Henry Creed een paar lederen geurende handschoenen cadeau deed aan King George III van Engeland. Creed werd door koningin Victoria van Engeland aangesteld als de Koninklijke kleermaker en parfumleverancier van het hof. Speciaal voor Napoleon III en keizerin Eugénie verhuisde Creed hun hoofdkantoor naar Parijs. Tijdens de dagen van het welvarende Tweede Franse Keizerrijk maakte Creed naam met hun uitzonderlijke kleermakerij en zeldzame geuren. De exclusiviteit die ze hun clientèle boden, maakte Creed al snel geliefd binnen Koninklijke en aristocratische kringen. Vandaag de dag staat Creed nog steeds bekend om de superieure en authentieke kwaliteit .

Creed vandaag de dag

Momenteel zet Olivier Creed – een directe afstammeling van Henry Creed - de traditie voort. Samen met zijn zoon Erwin selecteert Oliver de beste ingrediënten. Denk aan rozen uit Bulgarije, Turkije en Marokko; Jasmijn uit Italië; Tuberose uit India; Bourbon vanille en Parma viooltjes. Alle geuren van Creed worden vervaardigd door een unieke infusie techniek, waardoor het label een superieure kwaliteit en authenticiteit waarborgt.

De geuren van Creed

Creed biedt geuren voor dames en heren. Aventus is een Creed geur voor heren die staat voor kracht, visie, macht en succes. Topnoten van zwarte bes, bergamot, appel en ananas worden afgewisseld door hartnoten van jasmijn en basisnoten van musk. De Aventus geur is er ook speciaal voor vrouwen en biedt een ode aan de Femmes Fortes. Andere damesgeuren van Creed zijn de Virgin Island Water Eau de Parfum en de Himalaya Eau de Parfum. Ook Silver Mountain Eau de Parfum is een geliefde geur. De verfrissende infusie van groene thee en zwarte bessen ruikt als een waterval die langs een berg naar beneden stort.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl